~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 30 Hzr 2012 #262 deymez sana deymez. boşu boşuna herşey. sana deymez. var git yoluna sana deymez. uzun lafın kısası yalanların yeteri kadar yaraladın git şimdi mutlu ol arkana bakma sakın. nokta
deymez sana deymez. boşu boşuna herşey. sana deymez. var git yoluna sana deymez. uzun lafın kısası yalanların yeteri kadar yaraladın git şimdi mutlu ol arkana bakma sakın. nokta
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Hzr 2012 #263 Şuan belki de bir başkasıyla konuşuyorsundur. Bilmiyorum ama inşallah şarjın biter, elektrikler kesilir de konuşamazsınız.
Şuan belki de bir başkasıyla konuşuyorsundur. Bilmiyorum ama inşallah şarjın biter, elektrikler kesilir de konuşamazsınız.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Hzr 2012 #264 Seni seviyorum...seni seviyorum...seni seviyorum...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #267 Sinirli değilim, anlıyor musun. Sİ .. NİR ... Lİ DE ... Ğİ ... LİM.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #270 sitem* dediki: zeynom ara verse ne güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... neye?