YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 2 Tem 2012 #271 sitem* dediki: zeynom ara verse ne güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... Ben de merak ettim neye ?
sitem* dediki: zeynom ara verse ne güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... Ben de merak ettim neye ?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #272 @sitem* topluca cevabını bekliyoruz Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2012 #274 Biraz daha basimda donersen seni oldurecegim..bilmem farkindamisin...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Tem 2012 #275 sitem* dediki: zeynom ara verse ne güzel olur.. Genişletmek için tıklayın... neye ara verecekmişim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #276 ZeyNoO dediki: neye ara verecekmişim Genişletmek için tıklayın... ancamı gördün..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Tem 2012 #277 sitem* dediki: ancamı gördün.. Genişletmek için tıklayın... evet
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #278 ZeyNoO dediki: evet Genişletmek için tıklayın... geçmiş ola o zaman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Tem 2012 #280 Sen benim sarhoşluğumsun... Ne ayıldım, ne ayılabilirim, Ne ayılmak isterim. Başım ağır, dizlerim parçalanmış Üstüm başım çamur içinde Yanıp-sönen ışığına düşe kalka giderim. Nazım Hikmet'ten
Sen benim sarhoşluğumsun... Ne ayıldım, ne ayılabilirim, Ne ayılmak isterim. Başım ağır, dizlerim parçalanmış Üstüm başım çamur içinde Yanıp-sönen ışığına düşe kalka giderim. Nazım Hikmet'ten