arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Tem 2012 #331 gelmeyin yaa,gelmeyin misafir istemiyorumçok yorgunum,lütfen gelmeyin
Lithiµm Üye 18 Tem 2012 #332 arz-ı hal dediki: gelmeyin yaa,gelmeyin misafir istemiyorumçok yorgunum,lütfen gelmeyin Genişletmek için tıklayın... gittiler mi arz-ı hal
arz-ı hal dediki: gelmeyin yaa,gelmeyin misafir istemiyorumçok yorgunum,lütfen gelmeyin Genişletmek için tıklayın... gittiler mi arz-ı hal
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Tem 2012 #333 Minibüs şöförüne sesleniyorum çok şanslısın unuttum plakanı almayı Kapalı alanda sigara içilmeyeceğini hala öğrenemedin mi
Minibüs şöförüne sesleniyorum çok şanslısın unuttum plakanı almayı Kapalı alanda sigara içilmeyeceğini hala öğrenemedin mi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Tem 2012 #334 O resimleri gorunce emin oldum..bn zaten seninle yapamazmisim..
Lithiµm Üye 18 Tem 2012 #335 Saçma sebeplerden dolayı canımı sıkıyorum... Neden? Hiç. Paranoyak mıyım neyim?! Birileri olmazsa yapamayacağım gibi... "O" da uzaklar da... Off off!
Saçma sebeplerden dolayı canımı sıkıyorum... Neden? Hiç. Paranoyak mıyım neyim?! Birileri olmazsa yapamayacağım gibi... "O" da uzaklar da... Off off!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Tem 2012 #336 Lithiµm dediki: gittiler mi arz-ı hal Genişletmek için tıklayın... şimdi gittiler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Tem 2012 #337 Resimlerinizi begenmedim..sen iyisinde o kz iyi cikmamis yakismamis yanina...
cemree =)=) V.I.P 19 Tem 2012 #338 Benim için kahve yapabilecek bir aile bireyi yok mudur bu evdeeee??
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 20 Tem 2012 #340 nasıl olurda yine bu hale gelirim ailen kafamı karıştırıyor