KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Tem 2012 #341 Bu ne cirkinlik bole...Allah im sen yine herseyin hayirlisini ver...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Tem 2012 #342 Kadın ne kadar severse sevsin , yokluğuna alıştığı erkeği bir daha istemez . Üzgünüm gerçek bu .
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Tem 2012 #343 Hayir desende eninde sonunda benimde dedigim olucak , hep senin dediklerin olnaz kii
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 22 Tem 2012 #347 okuma sakın bak okuma diyorum hala okuyorsun yani iiii oku o zaman hayatından bir iki saniye çalmış oldum saol
okuma sakın bak okuma diyorum hala okuyorsun yani iiii oku o zaman hayatından bir iki saniye çalmış oldum saol
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 22 Tem 2012 #349 Okusaydı utanırdı bee . O yùzdn yazmıyorum bişey =)
BeReNN Alyam? Özel üye 22 Tem 2012 #350 eFSaNe_KaRTaL dediki: Okusaydı utanırdı bee . O yùzdn yazmıyorum bişey =) Genişletmek için tıklayın... Komşum kime aşık böyle
eFSaNe_KaRTaL dediki: Okusaydı utanırdı bee . O yùzdn yazmıyorum bişey =) Genişletmek için tıklayın... Komşum kime aşık böyle