• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şuan bunu okusaydıı ...

Olmuyor değil mi..
Ne yaptığını merak ediyorsunuz. Nerede olduğunu ne yaptığını deli gibi merak ediyorsunuz. Yüzü, gülüşü, susuşu aklınızdan gitmiyor. İçtiğiniz kahve geliyor aklınıza gittiğiniz film, tartıştığınız konu..
olmuyor değil mi, sesini özlüyorsunuz kiminin gözleri ona benziyor kiminin elleri..
üşümüşlük hissi içinizi kaplıyor, gitmiyor, donuyor.
Zaman zaman karnınızdan kalbinize yürüye...n bir ağrı hissediyorsunuz..
ve o kahrolası sorular..
acaba hayatında biri mi var..
kimseyi öptü mü, sarıldı mı, daha da acısı..
beni unuttu mu ?
bu size de oluyor değil mi..

ve aslında olmuyor değil mi..
onsuz olmuyor..

ne kadaaann aşka gelmiş bi haldeyim anlatamammm :D ama rayımdan çıkmama izin vermediğin içinn daha bi çok seviyorum seni =vvv

Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye, Sonra vazgeçtim, Yıldız olursan ben ulaşamam diye... Bu gece pencereni açık bırak, Bir kuş uçurdum, biraz yorgun biraz ıslak, Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. Haritaya bakıyorum izin yok, Kitaplara bakıyorum yüzün yok, Sözlüklere bakıyorum ismin yok, Birde dönüp kendime bakıyorum, Senin benden başka adresin yok.

Her şeyi zaman varken yapmak gerek.
Geciktirilmiş sözler, askıya alınmış hayaller, ertelenmiş itiraflar, gerçekleştirilmeyen buluşmalar; bir gün hepsi size pişmanlık olarak geri dönmeden önce, henüz vakit varken…

Geri