K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 14 Ksm 2015 #151 bugün hayallerimi rafa kaldırdım..kendimi boşa attım belki akşama doğru hayal kurmaya başlayabilirim..
bugün hayallerimi rafa kaldırdım..kendimi boşa attım belki akşama doğru hayal kurmaya başlayabilirim..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #153 insanlardan bir süreliğine uzaklaşmam gerek,uzun zaman oldu yalnız kalmayalı..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Ksm 2015 #155 Camdan bir şeyler, şeffaf, kapaklı ve albenisi olan bir şeyler.
Düş Özel Üye Özel üye 16 Ksm 2015 #156 YoRuMSuZ dediki: Camdan bir şeyler, şeffaf, kapaklı ve albenisi olan bir şeyler. Genişletmek için tıklayın... Elmali soda?
YoRuMSuZ dediki: Camdan bir şeyler, şeffaf, kapaklı ve albenisi olan bir şeyler. Genişletmek için tıklayın... Elmali soda?
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 17 Ksm 2015 #159 bu pirincin içindeki beyaz taşları ayıklamayi çok zor çok..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 17 Ksm 2015 #160 bir teleofon gelecek diye bazı hayallerim var ama sanırım sadece hayalden ibaret ..gelmez..