Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ksm 2015 #171 Türk kahvesi ile olan aşkıma kara kedi girdi Kansızlık yüzünden uzun zamandır ihmal ettim Bir fincan Türk kahvesi mutluluktan uçururdu şimdi )
Türk kahvesi ile olan aşkıma kara kedi girdi Kansızlık yüzünden uzun zamandır ihmal ettim Bir fincan Türk kahvesi mutluluktan uçururdu şimdi )
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 19 Ksm 2015 #172 2012 model Honda Civic 1.6 benzin lpg F1 şanzıman off diyorum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #173 hayallerime kavuştum az önce beklediğim bir bardak çayım bana ulaştı,şu an bardaktan dudağa bu aşkı yaşıyorum
hayallerime kavuştum az önce beklediğim bir bardak çayım bana ulaştı,şu an bardaktan dudağa bu aşkı yaşıyorum
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 19 Ksm 2015 #174 Istedigim rutbeye sahip oldugumu.. ve bu hayalde kalmicak
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #175 @Düş ün tarifindeki kahveye bir an önce ulaşmam lazım..çok uzak ve ulaşılmaz bir hayal değil.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ksm 2015 #178 daha kış gelmedi ama ,ben yaz hayalleri kurmaya başladım
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 20 Ksm 2015 #179 Yarının bir an önce bitmesini.. Çünkü ben gercekten cok yoruldummm bir badireye daha gücüm yok