YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 10 Hzr 2012 #13 Teşekkürler arkadaş, söylediğim gibi küçük ölçekli ama farklı bir deprem, normalde daha büyüğünü yaşadım. Anlatılmaz yaşanır türden bir durum işte Artçılar olabilir orada kalanlara asıl çok geçmiş olsun diyorum... Psikolojik etkisi kötü.
Teşekkürler arkadaş, söylediğim gibi küçük ölçekli ama farklı bir deprem, normalde daha büyüğünü yaşadım. Anlatılmaz yaşanır türden bir durum işte Artçılar olabilir orada kalanlara asıl çok geçmiş olsun diyorum... Psikolojik etkisi kötü.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2012 #14 Orada deprem olduğunu duyduk ama senin oraya gittiğini bilmiyordum. Çok geçmiş olsun @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 10 Hzr 2012 #15 Teşekkürler komşum Maceralı oldu yaa işte ))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2012 #16 YoRuMSuZ dediki: Teşekkürler komşum Maceralı oldu yaa işte )) Genişletmek için tıklayın... Çok şükür bişey yok ya. Döndün mü komşum
YoRuMSuZ dediki: Teşekkürler komşum Maceralı oldu yaa işte )) Genişletmek için tıklayın... Çok şükür bişey yok ya. Döndün mü komşum
Paradoks ... Elif ... Özel üye 11 Hzr 2012 #20 Aklıma ilk sen geldin ve inşaalah dışarıdadır diye içimden geçirdim çok geçmiş olsun abi .