BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 31 Mys 2022 #21 içerik önemli ne istendiği niyetin ne olduğu,her mesajıda taciz olarak düşünmek çokta iyimser bir bakış açısı olmaz..ben kimseye mesaj atmıyom..
içerik önemli ne istendiği niyetin ne olduğu,her mesajıda taciz olarak düşünmek çokta iyimser bir bakış açısı olmaz..ben kimseye mesaj atmıyom..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Hzr 2022 #22 Karşı konulmaz incelikte mesajları taciz saymak pek mümkün değil bunun belirli bir kriteri olmadığına göre artık kişi bu durumu kendisi değerlendirmeli bence
Karşı konulmaz incelikte mesajları taciz saymak pek mümkün değil bunun belirli bir kriteri olmadığına göre artık kişi bu durumu kendisi değerlendirmeli bence
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Hzr 2022 #23 CeSuRbEy dediki: içerik önemli ne istendiği niyetin ne olduğu,her mesajıda taciz olarak düşünmek çokta iyimser bir bakış açısı olmaz..ben kimseye mesaj atmıyom.. Genişletmek için tıklayın... Sana mesaj atıyon diyen de yok yahu
CeSuRbEy dediki: içerik önemli ne istendiği niyetin ne olduğu,her mesajıda taciz olarak düşünmek çokta iyimser bir bakış açısı olmaz..ben kimseye mesaj atmıyom.. Genişletmek için tıklayın... Sana mesaj atıyon diyen de yok yahu
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 1 Hzr 2022 #24 Enda dediki: Sana mesaj atıyon diyen de yok yahu Genişletmek için tıklayın... bana belli olmaz..atabilirimde..
Enda dediki: Sana mesaj atıyon diyen de yok yahu Genişletmek için tıklayın... bana belli olmaz..atabilirimde..
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Hzr 2022 #25 CeSuRbEy dediki: bana belli olmaz..atabilirimde.. Genişletmek için tıklayın... Dimi
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 1 Hzr 2022 #26 bu benim 999 . mesajım bundan sonra yazacağım mesaj 1000. mesajım olacak..inşallah salak salak bi mesaj yazmam..
bu benim 999 . mesajım bundan sonra yazacağım mesaj 1000. mesajım olacak..inşallah salak salak bi mesaj yazmam..
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #27 Rahatsız edici ithamlarda bulunan kişiyse tabiki de tacize girer.
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Hzr 2022 #28 Tatlı Cadı dediki: Adını bilince n’oluyo bir söylesene bana Bende isimlerini saklayanlar ayarım Söyleyince üzerime almıycam kimseyi merak etmesinler Genişletmek için tıklayın... Bayanları kast etmedim erkekler için diyorum ismimizi bilmelerine ne gerek var bir de millete saygı duymalısın bilmesini istemeyebilir
Tatlı Cadı dediki: Adını bilince n’oluyo bir söylesene bana Bende isimlerini saklayanlar ayarım Söyleyince üzerime almıycam kimseyi merak etmesinler Genişletmek için tıklayın... Bayanları kast etmedim erkekler için diyorum ismimizi bilmelerine ne gerek var bir de millete saygı duymalısın bilmesini istemeyebilir
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Hzr 2022 #29 isime gerek yoksa sohbetede gerek yok karsimdaki duvarlada konusurum ben varsin ismini bilmiyleim gözlerimiz konussun
isime gerek yoksa sohbetede gerek yok karsimdaki duvarlada konusurum ben varsin ismini bilmiyleim gözlerimiz konussun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Hzr 2022 #30 Tanımadıkkarı insanlara neden mesaj, istek atarlar anlamadım. Facede 27 cevaplanmamış istek, istağram da 34 cevaplanmamış istek atılmış bana. Neyin kafasını yaşıyorlar!!!
Tanımadıkkarı insanlara neden mesaj, istek atarlar anlamadım. Facede 27 cevaplanmamış istek, istağram da 34 cevaplanmamış istek atılmış bana. Neyin kafasını yaşıyorlar!!!