yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Hzr 2022 #31 KaderKatibi dediki: Tanımadıkkarı insanlara neden mesaj, istek atarlar anlamadım. Facede 27 cevaplanmamış istek, istağram da 34 cevaplanmamış istek atılmış bana. Neyin kafasını yaşıyorlar!! Genişletmek için tıklayın... ya sende kabul et bildikleri bir sey var
KaderKatibi dediki: Tanımadıkkarı insanlara neden mesaj, istek atarlar anlamadım. Facede 27 cevaplanmamış istek, istağram da 34 cevaplanmamış istek atılmış bana. Neyin kafasını yaşıyorlar!! Genişletmek için tıklayın... ya sende kabul et bildikleri bir sey var
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Hzr 2022 #32 yilmaz27 dediki: ya sende kabul et bildikleri bir sey var Genişletmek için tıklayın... Yengenle papaz oluruz üstat valla eve almaz
yilmaz27 dediki: ya sende kabul et bildikleri bir sey var Genişletmek için tıklayın... Yengenle papaz oluruz üstat valla eve almaz
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Hzr 2022 #33 0 istek 0 mesaj 0 stres
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Hzr 2022 #34 Asi Kız dediki: 0 istek 0 mesaj 0 stres Genişletmek için tıklayın... senin kismetin kesilmis herkese birer kahve ismarla acilir
Asi Kız dediki: 0 istek 0 mesaj 0 stres Genişletmek için tıklayın... senin kismetin kesilmis herkese birer kahve ismarla acilir
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Hzr 2022 #35 yilmaz27 dediki: senin kismetin kesilmis herkese birer kahve ismarla acilir Genişletmek için tıklayın... Hahahaa kısmetim kapanmış haaaa kahve falında çıktı kesin
yilmaz27 dediki: senin kismetin kesilmis herkese birer kahve ismarla acilir Genişletmek için tıklayın... Hahahaa kısmetim kapanmış haaaa kahve falında çıktı kesin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Hzr 2022 #36 Asi Kız dediki: 0 istek 0 mesaj 0 stres Genişletmek için tıklayın... Benim de böyle
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Hzr 2022 #37 Asi Kız dediki: Hahahaa kısmetim kapanmış haaaa kahve falında çıktı kesin Genişletmek için tıklayın... Aman öyle kısmetin acık olacaksa kapalı kalsın nazenin dediki: Benim de böyle Genişletmek için tıklayın... Nasıl başarıyorsunuz bunu
Asi Kız dediki: Hahahaa kısmetim kapanmış haaaa kahve falında çıktı kesin Genişletmek için tıklayın... Aman öyle kısmetin acık olacaksa kapalı kalsın nazenin dediki: Benim de böyle Genişletmek için tıklayın... Nasıl başarıyorsunuz bunu
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Hzr 2022 #38 Enda dediki: Aman öyle kısmetin acık olacaksa kapalı kalsın Nasıl başarıyorsunuz bunu Genişletmek için tıklayın... Valla ben bişey yapmıyorum
Enda dediki: Aman öyle kısmetin acık olacaksa kapalı kalsın Nasıl başarıyorsunuz bunu Genişletmek için tıklayın... Valla ben bişey yapmıyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Hzr 2022 #40 Araf dediki: Hem taciz hemde hacizlik bir durum Genişletmek için tıklayın... O zaman haciz edelim