Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #251 yilmaz27 dediki: dodurmam gaymak demistir Genişletmek için tıklayın... Yok dememiş sana da söyleyeyim herkesin bir cevap hakkı var başka cevap veren çıkmaz sa sıra sana yine gelir şimdilik beklemeye alalım
yilmaz27 dediki: dodurmam gaymak demistir Genişletmek için tıklayın... Yok dememiş sana da söyleyeyim herkesin bir cevap hakkı var başka cevap veren çıkmaz sa sıra sana yine gelir şimdilik beklemeye alalım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Mys 2022 #254 Enda dediki: Yok dememiş sana da söyleyeyim herkesin bir cevap hakkı var başka cevap veren çıkmaz sa sıra sana yine gelir şimdilik beklemeye alalım Genişletmek için tıklayın... ya soruyu tekrar alabilirmiyim o zamana kadar ?? lütfen Enda dediki: Nasıl ya jeton yeni mi düştü Genişletmek için tıklayın... volla benim sucum degil telekom daha telefonlari degismemis jeton anca düstü
Enda dediki: Yok dememiş sana da söyleyeyim herkesin bir cevap hakkı var başka cevap veren çıkmaz sa sıra sana yine gelir şimdilik beklemeye alalım Genişletmek için tıklayın... ya soruyu tekrar alabilirmiyim o zamana kadar ?? lütfen Enda dediki: Nasıl ya jeton yeni mi düştü Genişletmek için tıklayın... volla benim sucum degil telekom daha telefonlari degismemis jeton anca düstü
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #255 Evet ipucunu alalım artık @Tatlı Cadı heyecan dorukta herkes ekran başına kilitlendi şu an @yilmaz27 şansına küs sende yilmaz27 dediki: volla benim sucum degil telekom daha telefonlari degismemis jeton anca düstü Genişletmek için tıklayın... Ne alaka diyesim geldi ya
Evet ipucunu alalım artık @Tatlı Cadı heyecan dorukta herkes ekran başına kilitlendi şu an @yilmaz27 şansına küs sende yilmaz27 dediki: volla benim sucum degil telekom daha telefonlari degismemis jeton anca düstü Genişletmek için tıklayın... Ne alaka diyesim geldi ya
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #257 Tatlı Cadı dediki: @Enda önden sen buyur Genişletmek için tıklayın... O niye o ipucu işi sende canım baştan söyledim
Tatlı Cadı dediki: @Enda önden sen buyur Genişletmek için tıklayın... O niye o ipucu işi sende canım baştan söyledim
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 23 Mys 2022 #258 Bir evlilikte aradığınız en önemli şeylerden biri bence
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #259 Çağlayağmur dediki: Hayattır demiştie Genişletmek için tıklayın... O değil cevap ipucu verildi bu arada ama cok net değil
Çağlayağmur dediki: Hayattır demiştie Genişletmek için tıklayın... O değil cevap ipucu verildi bu arada ama cok net değil