Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #262 Çağlayağmur dediki: Sadakat Genişletmek için tıklayın... Süpersin canım bir hamlede @CeSuRbEy :2 @Çağlayağmur :1 Yeni sorum geliyor az sonra
Çağlayağmur dediki: Sadakat Genişletmek için tıklayın... Süpersin canım bir hamlede @CeSuRbEy :2 @Çağlayağmur :1 Yeni sorum geliyor az sonra
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #263 @Tatlı Cadı 'ya yaalan söylemenin uygun olduğu durum nedir diye sordum sizce ne demiştir?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #264 hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir..
hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #265 Hea akşam kimse cvp vermedi aldım onları kara listeye
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #266 bekliyorum bi tane cvp yazdım yazan olmazsa her 3 dakikada bi cvp yazcam kimseyi bekleyemem..
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2022 #267 CeSuRbEy dediki: hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Yarışmanın adını da En İyi Ben Bilirim Olarak değişcem zaten Tatlı Cadı dediki: Hea akşam kimse cvp vermedi aldım onları kara listeye Genişletmek için tıklayın... Al al nerde senin tayfa bak o kadar yarışmaya katıldın destek olmadılar CeSuRbEy dediki: bekliyorum bi tane cvp yazdım yazan olmazsa her 3 dakikada bi cvp yazcam kimseyi bekleyemem.. Genişletmek için tıklayın... Artık bence de bekleme diğerlerinden fayda yok
CeSuRbEy dediki: hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Yarışmanın adını da En İyi Ben Bilirim Olarak değişcem zaten Tatlı Cadı dediki: Hea akşam kimse cvp vermedi aldım onları kara listeye Genişletmek için tıklayın... Al al nerde senin tayfa bak o kadar yarışmaya katıldın destek olmadılar CeSuRbEy dediki: bekliyorum bi tane cvp yazdım yazan olmazsa her 3 dakikada bi cvp yazcam kimseyi bekleyemem.. Genişletmek için tıklayın... Artık bence de bekleme diğerlerinden fayda yok
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #269 Enda dediki: Cevap o değil @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... sorun dill bulana kadar yazcaz..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 24 Mys 2022 #270 Benim tayfa biri 25 sene sonra Rize’ye memleketine gitti Biride cok yoğun ama dur yazayım bakayım @Araf da benim tayfadan sayılır sende kara listede sin Durun ceyceyi arayıp geliyorum
Benim tayfa biri 25 sene sonra Rize’ye memleketine gitti Biride cok yoğun ama dur yazayım bakayım @Araf da benim tayfadan sayılır sende kara listede sin Durun ceyceyi arayıp geliyorum