Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Mys 2022 #571 CeSuRbEy dediki: herkes cascus yazmaya kalkarsa zorda kalabilirim ama.. Genişletmek için tıklayın... Yok yaa yazmazlar yazarlar mı Eeee @Uzi yede ceycey diyorum ama benden başka diyen yok Benim bulduğum kelimeleri sadece ben kullanabilirim başkalarına yasak
CeSuRbEy dediki: herkes cascus yazmaya kalkarsa zorda kalabilirim ama.. Genişletmek için tıklayın... Yok yaa yazmazlar yazarlar mı Eeee @Uzi yede ceycey diyorum ama benden başka diyen yok Benim bulduğum kelimeleri sadece ben kullanabilirim başkalarına yasak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mys 2022 #573 yok ya en sona geldim geride kalanlara sona bakarim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Mys 2022 #575 iste hepsini okumayincada konunun yani sorunun ne oldugunu bilemezsin soru neydi ??
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 26 Mys 2022 #580 Gec beğen al abi geçen akşam önünden geçerken cekmiştim eşime atmak için birdi iki olmuş