Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #591 zevzek dediki: Karpuz dediler Genişletmek için tıklayın... Kim dedi yahu
zevzek zevzek® Özel üye 26 Mys 2022 #592 Enda dediki: Kim dedi yahu Genişletmek için tıklayın... Haha dediler birisinben öyle gördüm sanki
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #593 zevzek dediki: Haha dediler birisinben öyle gördüm sanki Genişletmek için tıklayın... Kim dedi yahu şunu direk söyle hadi
zevzek dediki: Haha dediler birisinben öyle gördüm sanki Genişletmek için tıklayın... Kim dedi yahu şunu direk söyle hadi
zevzek zevzek® Özel üye 26 Mys 2022 #594 CeSuRbEy dediki: karpuz..meyve değilmi..DD Genişletmek için tıklayın...
zevzek zevzek® Özel üye 26 Mys 2022 #595 Gerçi karpuz meyve mi degilmi tartışması olarak kabul edelim onu o zamn benmi kazanmış oluyorum
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #596 CeSuRbEy dediki: karpuz..meyve değilmi..DD Genişletmek için tıklayın... Ya şuna direk karpuz deseydin ne vardı
CeSuRbEy dediki: karpuz..meyve değilmi..DD Genişletmek için tıklayın... Ya şuna direk karpuz deseydin ne vardı
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #597 zevzek dediki: Gerçi karpuz meyve mi degilmi tartışması olarak kabul edelim onu o zamn benmi kazanmış oluyorum Genişletmek için tıklayın... Sen de direk karpuz demedin ki bence @Tatlı Cadı en son ne aldıysa onu söyleain onla devam edelim Yarışma kuralları acık ma me kabul etmiyorum kesin ve net cevaplar istiyorum umarım anlayışla karşılarsınız
zevzek dediki: Gerçi karpuz meyve mi degilmi tartışması olarak kabul edelim onu o zamn benmi kazanmış oluyorum Genişletmek için tıklayın... Sen de direk karpuz demedin ki bence @Tatlı Cadı en son ne aldıysa onu söyleain onla devam edelim Yarışma kuralları acık ma me kabul etmiyorum kesin ve net cevaplar istiyorum umarım anlayışla karşılarsınız
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 26 Mys 2022 #599 CeSuRbEy dediki: karpuz..meyve değilmi..DD Genişletmek için tıklayın... karpuz dedik..) arkasında soru bağımsızdır lötfen dikkate alınsın..
CeSuRbEy dediki: karpuz..meyve değilmi..DD Genişletmek için tıklayın... karpuz dedik..) arkasında soru bağımsızdır lötfen dikkate alınsın..
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #600 CeSuRbEy dediki: karpuz dedik..) arkasında soru bağımsızdır lötfen dikkate alınsın.. Genişletmek için tıklayın... Ya baktım döndüm geri net cevap vermemişsin ben de fark etmemişim galiba ya hata bende kusura bakmayın isterseniz soruyu iptal edelim
CeSuRbEy dediki: karpuz dedik..) arkasında soru bağımsızdır lötfen dikkate alınsın.. Genişletmek için tıklayın... Ya baktım döndüm geri net cevap vermemişsin ben de fark etmemişim galiba ya hata bende kusura bakmayın isterseniz soruyu iptal edelim