YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2009 #31 Özellikle üye resimleri altındaki bu puanlamayı kırmızı renkte yazdım önemsensin diye ama dediğin gibi üyelerimiz maalesef itibar etmiyorlar.
Özellikle üye resimleri altındaki bu puanlamayı kırmızı renkte yazdım önemsensin diye ama dediğin gibi üyelerimiz maalesef itibar etmiyorlar.
gülüşüm Uzman 26 Eyl 2009 #32 Tecrübe puanlarımıza sanki bir sihirli değnek dokunmuş gibi.. kim yaptı bu işi Teşekkür ederim şimdiden
Tecrübe puanlarımıza sanki bir sihirli değnek dokunmuş gibi.. kim yaptı bu işi Teşekkür ederim şimdiden
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 26 Eyl 2009 #33 arkadaşıma katım katım katılıyorum teşekür ederim ama yöneticiler kendilerini unutmasınlar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Eyl 2009 #34 Tecrübe puanları aslında çok çok önemli arkadaşlar. Yani paylaşımlarınızın kalitesini gösteriyor. İstedim ki biraz motive edici birşeyler olsun Artık her konuya bir rep dönemi de başlıyor İstekta bulunan herkese konu sayısı kadar extra rep veriyoruz Minumum 100 konu için talepte bulunuluyor
Tecrübe puanları aslında çok çok önemli arkadaşlar. Yani paylaşımlarınızın kalitesini gösteriyor. İstedim ki biraz motive edici birşeyler olsun Artık her konuya bir rep dönemi de başlıyor İstekta bulunan herkese konu sayısı kadar extra rep veriyoruz Minumum 100 konu için talepte bulunuluyor
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 26 Eyl 2009 #35 tekrar teşekür ederiz admin bey. tamda gidiceğim akşamda çok motive oldum
zevzek zevzek® Özel üye 26 Eyl 2009 #37 vaybeeee bir gün biliyordum çalışmalarımın karşılıksız kalmıyacağını
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 26 Eyl 2009 #39 zevzek dediki: vaybeeee bir gün biliyordum çalışmalarımın karşılıksız kalmıyacağını Genişletmek için tıklayın... zevzek bak kıymetimi bil rep rep diyodun degerlendirdim çalışmalarını
zevzek dediki: vaybeeee bir gün biliyordum çalışmalarımın karşılıksız kalmıyacağını Genişletmek için tıklayın... zevzek bak kıymetimi bil rep rep diyodun degerlendirdim çalışmalarını
gülüşüm Uzman 26 Eyl 2009 #40 güzel olmuşş, zamanı mekanı belli olmayan pekiştirecler herzaman motive edici olmuştur.. inşallah ilaç gibi gelir foruma.. forumumuz her zaman canlı zaten, dahada canlanır dememe gerek yok
güzel olmuşş, zamanı mekanı belli olmayan pekiştirecler herzaman motive edici olmuştur.. inşallah ilaç gibi gelir foruma.. forumumuz her zaman canlı zaten, dahada canlanır dememe gerek yok