KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ksm 2011 #11 iyi tamam diyenlerdenim bendee..yada iyi be de diyebilirim..
F Faf Üyecik 1 Arl 2011 #12 berenn dediki: bilmem var bide onu söyleyince karşı taraf ölüyo zaten Genişletmek için tıklayın... Faceme Atmak ısdıyorum
berenn dediki: bilmem var bide onu söyleyince karşı taraf ölüyo zaten Genişletmek için tıklayın... Faceme Atmak ısdıyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Arl 2011 #14 hmm,öylemi,bilmem üçünü arka arkaya sölediysem,karşı tarafın vay haline
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Arl 2011 #15 Hepsini bir arada kullanmamak gerek Hem karnımızda tok bu sözlere
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Arl 2011 #16 Karnınızı bilmem ama kafanız bu sözler den sonra patlayabilir
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 2 Arl 2011 #17 Hımm İyi Anladım Bilmem haha çok sık kullandıım kelimeler ama tripten çok sinir anlarında kullanırım sinir olmuşumdur geçiştime sözleri
Hımm İyi Anladım Bilmem haha çok sık kullandıım kelimeler ama tripten çok sinir anlarında kullanırım sinir olmuşumdur geçiştime sözleri
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Arl 2011 #18 hıh ...yok abi hanımların vazgeçilmezi..=) günaydınn.. -hıh yav yine ne yaptım -hıh ne oldu bee -küstüm hıh niye -hıh ;;U
hıh ...yok abi hanımların vazgeçilmezi..=) günaydınn.. -hıh yav yine ne yaptım -hıh ne oldu bee -küstüm hıh niye -hıh ;;U