Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Arl 2011 #21 Yaa birde biz hassas ve kırılganız ve doğal olarak alınganlık gösteriyoruz Bunun adı alınganlıktır Trip değil Ben trip yapmam alınırım
Yaa birde biz hassas ve kırılganız ve doğal olarak alınganlık gösteriyoruz Bunun adı alınganlıktır Trip değil Ben trip yapmam alınırım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Arl 2011 #22 RUZG4R dediki: Demez haa=) yazdım bunu elbet yakalarım =) Genişletmek için tıklayın... Yakalayamazsın,ben hiç hıh demem,diyeni de tanımadım hıh o ne yahu? Kızlara yakışmaz
RUZG4R dediki: Demez haa=) yazdım bunu elbet yakalarım =) Genişletmek için tıklayın... Yakalayamazsın,ben hiç hıh demem,diyeni de tanımadım hıh o ne yahu? Kızlara yakışmaz
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Arl 2011 #23 arz-ı hal dediki: Yakalayamazsın,ben hiç hıh demem,diyeni de tanımadım hıh o ne yahu? Kızlara yakışmaz Genişletmek için tıklayın... ben bir şey demiyorum sağ üst köşede arama var bir hıh yaz istersen... Ayrıca ben çok yakışan birini tanıyorum..=)
arz-ı hal dediki: Yakalayamazsın,ben hiç hıh demem,diyeni de tanımadım hıh o ne yahu? Kızlara yakışmaz Genişletmek için tıklayın... ben bir şey demiyorum sağ üst köşede arama var bir hıh yaz istersen... Ayrıca ben çok yakışan birini tanıyorum..=)
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Arl 2011 #24 vallaa hıh diyen ve yakışan biri olamazhıh ben hmm a alışadımhıh çıktı
cemree =)=) V.I.P 15 Ock 2012 #28 benim için bunlar normaldede kullandığım sözler. trip atılan kelimeler olarak bilinmesi benim için çok büyük zorluk oluyo aslında bunlardan birini yazdığımda direk tepki alıyorum ama aslında trip attığım yok
benim için bunlar normaldede kullandığım sözler. trip atılan kelimeler olarak bilinmesi benim için çok büyük zorluk oluyo aslında bunlardan birini yazdığımda direk tepki alıyorum ama aslında trip attığım yok