nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Ksm 2012 #21 ZeyNoO dediki: Oya ördüğümüz, Çemberde oyayı üzerine ördüğümüz örtüdür arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... yani bizim yazma dediğimiz mi çember..
ZeyNoO dediki: Oya ördüğümüz, Çemberde oyayı üzerine ördüğümüz örtüdür arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... yani bizim yazma dediğimiz mi çember..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ksm 2012 #22 nazenin dediki: yani bizim yazma dediğimiz mi çember.. Genişletmek için tıklayın... Yazma da deniyor çemberde insanların alışkanlığına yöresine göre değişiyor Ben çember demeye daha çok alışmışım
nazenin dediki: yani bizim yazma dediğimiz mi çember.. Genişletmek için tıklayın... Yazma da deniyor çemberde insanların alışkanlığına yöresine göre değişiyor Ben çember demeye daha çok alışmışım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Ksm 2012 #23 ZeyNoO dediki: Yazma da deniyor çemberde insanların alışkanlığına yöresine göre değişiyor Ben çember demeye daha çok alışmışım Genişletmek için tıklayın... bugün benim için verimli bigün oldu.. çember ve leçek .. yeni bişeyler öğrendim .. güzel de oldu ..
ZeyNoO dediki: Yazma da deniyor çemberde insanların alışkanlığına yöresine göre değişiyor Ben çember demeye daha çok alışmışım Genişletmek için tıklayın... bugün benim için verimli bigün oldu.. çember ve leçek .. yeni bişeyler öğrendim .. güzel de oldu ..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ksm 2012 #24 nazenin dediki: bugün benim için verimli bigün oldu.. çember ve leçek .. yeni bişeyler öğrendim .. güzel de oldu .. Genişletmek için tıklayın... Leçeği bende ilk defa duydum ve bende yeni bişey öğrendim bu sayede
nazenin dediki: bugün benim için verimli bigün oldu.. çember ve leçek .. yeni bişeyler öğrendim .. güzel de oldu .. Genişletmek için tıklayın... Leçeği bende ilk defa duydum ve bende yeni bişey öğrendim bu sayede
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ksm 2012 #25 nazenin dediki: yeni öğrendim.. yemeni belki duydum gibi ama yazma için de kullanıldığını bilmiyordum.. leçek ilk kez duydum.. Genişletmek için tıklayın... farklı kültürlerle iç içe yaşadığım için bir çok çeşidini biliyorum ben ZeyNoO dediki: Oya ördüğümüz, Çemberde oyayı üzerine ördüğümüz örtüdür arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... doğru anlamışım demek ki
nazenin dediki: yeni öğrendim.. yemeni belki duydum gibi ama yazma için de kullanıldığını bilmiyordum.. leçek ilk kez duydum.. Genişletmek için tıklayın... farklı kültürlerle iç içe yaşadığım için bir çok çeşidini biliyorum ben ZeyNoO dediki: Oya ördüğümüz, Çemberde oyayı üzerine ördüğümüz örtüdür arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... doğru anlamışım demek ki
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Ksm 2012 #26 arz-ı hal dediki: farklı kültürlerle iç içe yaşadığım için bir çok çeşidini biliyorum ben doğru anlamışım demek ki Genişletmek için tıklayın... evet..
arz-ı hal dediki: farklı kültürlerle iç içe yaşadığım için bir çok çeşidini biliyorum ben doğru anlamışım demek ki Genişletmek için tıklayın... evet..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ksm 2012 #27 Ahh ahh gencligim aklima geldi...boyle selere cok merakliydim..ama gecti artik bnden..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ksm 2012 #28 KıRMıZı dediki: Ahh ahh gencligim aklima geldi...boyle selere cok merakliydim..ama gecti artik bnden.. Genişletmek için tıklayın... Bende yaptım bir zamanlar.. Şimdi unuttum galiba..) sabır isteyen uğraş bunlar o sabırda artık bende yok )
KıRMıZı dediki: Ahh ahh gencligim aklima geldi...boyle selere cok merakliydim..ama gecti artik bnden.. Genişletmek için tıklayın... Bende yaptım bir zamanlar.. Şimdi unuttum galiba..) sabır isteyen uğraş bunlar o sabırda artık bende yok )
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ksm 2012 #29 sitem* dediki: Bende yaptım bir zamanlar.. Şimdi unuttum galiba..) sabır isteyen uğraş bunlar o sabırda artık bende yok ) Genişletmek için tıklayın... Sitemim biz yaslandik..foruma ekledigim seyler vardi bnmde bir zamnlar...
sitem* dediki: Bende yaptım bir zamanlar.. Şimdi unuttum galiba..) sabır isteyen uğraş bunlar o sabırda artık bende yok ) Genişletmek için tıklayın... Sitemim biz yaslandik..foruma ekledigim seyler vardi bnmde bir zamnlar...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ksm 2012 #30 KıRMıZı dediki: Sitemim biz yaslandik..foruma ekledigim seyler vardi bnmde bir zamnlar... Genişletmek için tıklayın... öyle oldu galiba.. )
KıRMıZı dediki: Sitemim biz yaslandik..foruma ekledigim seyler vardi bnmde bir zamnlar... Genişletmek için tıklayın... öyle oldu galiba.. )