Aşk -A'şk- Özel üye 19 Arl 2014 #4,151 Hayıır O kadar da kötü değil yani tutmadı Alttaki sen bir delisin
Gonzaless Üye 21 Arl 2014 #4,152 Tuttu Gibi oluyor bazen tabi ama normalde öyle bir deliliğim yok Son 1 hafta içerisinde Kalbini Kıran birisi oldu mu ?
Tuttu Gibi oluyor bazen tabi ama normalde öyle bir deliliğim yok Son 1 hafta içerisinde Kalbini Kıran birisi oldu mu ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Arl 2014 #4,153 Evet tuttu Pazartesileri hep sıkıcı bulursun zaten hafta sonundan da bişey anlamadın
Aşk -A'şk- Özel üye 23 Arl 2014 #4,154 Tuttu,ama bazı pazartesiler iyi geliyor Müzik dinlemeyi seversin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2014 #4,155 Tuttuuuuuuuu Alttaki spor giyimden hoşlanıyosun demi ?
Aşk -A'şk- Özel üye 23 Arl 2014 #4,156 YoRuMSuZ dediki: Tuttuuuuuuuu Alttaki spor giyimden hoşlanıyosun demi ? Genişletmek için tıklayın... Kim hoşlanmaz kii? Tuttuuuuuuuu Alttaki Justin Bieber'dan nefret ediyor veya sevmiyooor
YoRuMSuZ dediki: Tuttuuuuuuuu Alttaki spor giyimden hoşlanıyosun demi ? Genişletmek için tıklayın... Kim hoşlanmaz kii? Tuttuuuuuuuu Alttaki Justin Bieber'dan nefret ediyor veya sevmiyooor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2014 #4,157 Tutmadı, Nefret etmiyorum ama sampatim falan da yok Alttaki öğrenci
Aşk -A'şk- Özel üye 23 Arl 2014 #4,158 YoRuMSuZ dediki: Tutmadı, Nefret etmiyorum ama sampatim falan da yok Alttaki öğrenci Genişletmek için tıklayın... Tuttu ama Öğrencilik hayatından biraz bıkkın öğrenci deseydiniz daha doğru olurdu Alttakinin bütün dersleri 5 veya 5'di (5'di derken öğrenciyken )
YoRuMSuZ dediki: Tutmadı, Nefret etmiyorum ama sampatim falan da yok Alttaki öğrenci Genişletmek için tıklayın... Tuttu ama Öğrencilik hayatından biraz bıkkın öğrenci deseydiniz daha doğru olurdu Alttakinin bütün dersleri 5 veya 5'di (5'di derken öğrenciyken )
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Arl 2014 #4,160 Tuttu.. Aldigim saatleri bilegime göre bile ayarlatmiyorum o derece Alttaki sakin bir yapiya sahip ?