YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2014 #4,172 Tuttu valla hele bu gün harikaydı. Alttaki doluyu seviyosun ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Arl 2014 #4,173 O an evdeysem severim tutulmayı sevmem Çok güzel resim çizersin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2014 #4,175 Kısmen tuttu. Nadiren, ama bu gün seviyorum Alttaki birileri yatarken niye ben buradayım diyorsun arda ?
Kısmen tuttu. Nadiren, ama bu gün seviyorum Alttaki birileri yatarken niye ben buradayım diyorsun arda ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Arl 2014 #4,176 Tutmadı. Ayrılmak zor geliyor ama sabah sabah erken kalkmak zor oluyor belli saati geçirdiğim zaman. Alttaki maviyi seviyorsun?
Tutmadı. Ayrılmak zor geliyor ama sabah sabah erken kalkmak zor oluyor belli saati geçirdiğim zaman. Alttaki maviyi seviyorsun?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 25 Arl 2014 #4,177 yanında bordo olunca bayılıyorum altaki sağ elini kullanıyorsun..
Aşk -A'şk- Özel üye 26 Arl 2014 #4,179 YoRuMSuZ dediki: Tuttu. Alttaki nihayet günün yorgunluğunu attın ? Genişletmek için tıklayın... Sayılır Ama yarın yine yorgun olucam Yani Tuttu Alttaki yarın Sabahın köründe kalkıcak ve başka bir ile seyehat edecek (Ben bu durumda Aklıma ilk o geldi )
YoRuMSuZ dediki: Tuttu. Alttaki nihayet günün yorgunluğunu attın ? Genişletmek için tıklayın... Sayılır Ama yarın yine yorgun olucam Yani Tuttu Alttaki yarın Sabahın köründe kalkıcak ve başka bir ile seyehat edecek (Ben bu durumda Aklıma ilk o geldi )