-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mys 2013 #1 bu oyundan vazgeçemiyorum evet tuttum aklımdakini bilin 3000 sizin olsun
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mys 2013 #11 hayır değil elektriksiz @ZeyNoO seni oyuna davet ediyorummm Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mys 2013 #14 hayır iki nokta değil zeyno canım yok senınkı de değil Upvote 0 Downvote
İki nokta Üstat 23 Mys 2013 #15 Günlük hayatta kullanılan bişeymi.. Erkeklermi bayanlarmı daha çok kullanır.. Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Mys 2013 #16 ne amaçla kullanılır ve nerelerde kullanılır? yani fonksiyonu nedir Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mys 2013 #17 özellikle iş hayatında sıkça kullanılan bir şey erkek bayan farketmez lazım olduğu müddetçe herkes kullanır. yani kullanımı ihtiyaca dayalı ama bazen ben can sıkıntısından kullanıyorum Upvote 0 Downvote
özellikle iş hayatında sıkça kullanılan bir şey erkek bayan farketmez lazım olduğu müddetçe herkes kullanır. yani kullanımı ihtiyaca dayalı ama bazen ben can sıkıntısından kullanıyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mys 2013 #18 ZeyNoO dediki: ne amaçla kullanılır ve nerelerde kullanılır? yani fonksiyonu nedir Genişletmek için tıklayın... fonksiyonu bildirim sağlamak amaçlı genelde. Upvote 0 Downvote
ZeyNoO dediki: ne amaçla kullanılır ve nerelerde kullanılır? yani fonksiyonu nedir Genişletmek için tıklayın... fonksiyonu bildirim sağlamak amaçlı genelde.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Mys 2013 #20 yok değil insan gücü lazım onay sağlar,bildirim sağlar Upvote 0 Downvote