Safir Özel Üye Özel üye 30 Hzr 2009 #293 Etrafına pozitif enerji yayan biri. Herkes gibi onun da özlemleri var, lâkin yüreğinden gelen gülümseme O'na güç veriyor gibi
Etrafına pozitif enerji yayan biri. Herkes gibi onun da özlemleri var, lâkin yüreğinden gelen gülümseme O'na güç veriyor gibi
jeriko Özel Üye Özel üye 30 Hzr 2009 #296 Özgürlüğüne düşkün, dik başlı, ama yinede kalp kırmayan misafir niye sevmez anlamadım gitti biri.
Gizemli Cadi Forum Gururu 30 Hzr 2009 #298 Vallah size helal olsun hepsini imza ve avartara bakıp ta mı tahmin ettiniz.. GÜLÜŞÜM: AVARTAR: Bir çift güzel bakan mavi göz.. İMZA: Sadece Özlem..
Vallah size helal olsun hepsini imza ve avartara bakıp ta mı tahmin ettiniz.. GÜLÜŞÜM: AVARTAR: Bir çift güzel bakan mavi göz.. İMZA: Sadece Özlem..
gülüşüm Uzman 30 Hzr 2009 #299 Evet şahsen ben avatara bakıp da tahmin ediyorum, bak senide tahmin ediyim.. vatansever, inatçı, kimseye minneti olmayan, ayaklarının üstüne basabilen bir kişilik.. ayrıca baskın olmayı seven ve sevgi dolu bir yapısı var.. benim anladığım bu
Evet şahsen ben avatara bakıp da tahmin ediyorum, bak senide tahmin ediyim.. vatansever, inatçı, kimseye minneti olmayan, ayaklarının üstüne basabilen bir kişilik.. ayrıca baskın olmayı seven ve sevgi dolu bir yapısı var.. benim anladığım bu
pırıltı Üye 1 Tem 2009 #300 sürekli gülümseyen biri nick'ten bu geliyor aklıma Daha yeni üyeyim benden bu kdr... fazlasını beklemeyin
sürekli gülümseyen biri nick'ten bu geliyor aklıma Daha yeni üyeyim benden bu kdr... fazlasını beklemeyin