k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 11 Eyl 2009 #341 imza için aşık herhalde Avatardan da çocuk istiyor herhalde =B
zemheri Usta 11 Eyl 2009 #342 bu kadar da uydurulmaz tutmadı malesef.. eğer sagopanın şarkılarını hissederek ve sindirerek dinleyebiliyorsa var bişiler boş biri olmasa gerek.
bu kadar da uydurulmaz tutmadı malesef.. eğer sagopanın şarkılarını hissederek ve sindirerek dinleyebiliyorsa var bişiler boş biri olmasa gerek.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 11 Eyl 2009 #344 imza şıpıdık şıpıdık bir suda Avatarda ki bayağı hoş bir vatandaş Kişiliği çözersem bilmiyorum Eğlenceli biri herhaLde
imza şıpıdık şıpıdık bir suda Avatarda ki bayağı hoş bir vatandaş Kişiliği çözersem bilmiyorum Eğlenceli biri herhaLde
su damlası Üye 11 Eyl 2009 #345 tuttu..Sagopacı olduğu kesin bende biraz bile olsa eğlenceli diye düşünüyorum "biraz içine kapanık galiba" ekliyorum =)
tuttu..Sagopacı olduğu kesin bende biraz bile olsa eğlenceli diye düşünüyorum "biraz içine kapanık galiba" ekliyorum =)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Tem 2011 #348 berenn dediki: Artis bişeye benziyo Genişletmek için tıklayın... öledir ama adam gibi sever..Birileri gibi dilinin ucunda değildir svgisi... biraz duygusallık var..ama bakışlar çok keskin..
berenn dediki: Artis bişeye benziyo Genişletmek için tıklayın... öledir ama adam gibi sever..Birileri gibi dilinin ucunda değildir svgisi... biraz duygusallık var..ama bakışlar çok keskin..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 26 Tem 2011 #350 papatyayı seviyor da avatarı boyuna değişiyor değişken biri sanırım