YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Arl 2021 #262 Senin için de Artvin'deki en lüx restoran kapatılıyor hemşo Dile ne istersen
M Misafir847 Ziyaretçi 1 Arl 2021 #264 YoRuMSuZ dediki: Senin için de Artvin'deki en lüx restoran kapatılıyor hemşo Dile ne istersen Genişletmek için tıklayın... Beddua mı bu ya samsun de bari
YoRuMSuZ dediki: Senin için de Artvin'deki en lüx restoran kapatılıyor hemşo Dile ne istersen Genişletmek için tıklayın... Beddua mı bu ya samsun de bari
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Arl 2021 #265 Tama Samsun olsun tam o burunda Bandırma vapuru var orada bir şeyler ısmarlayacağım sana
M Misafir847 Ziyaretçi 1 Arl 2021 #266 YoRuMSuZ dediki: Tama Samsun olsun tam o burunda Bandırma vapuru var orada bir şeyler ısmarlayacağım sana Genişletmek için tıklayın... Orda restoran yok ayak üstü bi şeyler mi yiycem yani
YoRuMSuZ dediki: Tama Samsun olsun tam o burunda Bandırma vapuru var orada bir şeyler ısmarlayacağım sana Genişletmek için tıklayın... Orda restoran yok ayak üstü bi şeyler mi yiycem yani
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Arl 2021 #268 violeta dediki: Orda restoran yok ayak üstü bi şeyler mi yiycem yani Genişletmek için tıklayın... Ben oradayken vardı ya hatta gittim kahve içtim bir şeyler de yedim aperatif türden
violeta dediki: Orda restoran yok ayak üstü bi şeyler mi yiycem yani Genişletmek için tıklayın... Ben oradayken vardı ya hatta gittim kahve içtim bir şeyler de yedim aperatif türden
M Misafir847 Ziyaretçi 1 Arl 2021 #269 YoRuMSuZ dediki: Ben oradayken vardı ya hatta gittim kahve içtim bir şeyler de yedim aperatif türden Genişletmek için tıklayın... Aparetif vardır da neyse ya yemek olsun da farketmez
YoRuMSuZ dediki: Ben oradayken vardı ya hatta gittim kahve içtim bir şeyler de yedim aperatif türden Genişletmek için tıklayın... Aparetif vardır da neyse ya yemek olsun da farketmez