Derin Mavi Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2017 #31 Ben de kepekli yiyiorum problem yok Sigara almiyim rahasızken içemiyorum Çay altı kahvesi ısmarlıyım ,)
Ben de kepekli yiyiorum problem yok Sigara almiyim rahasızken içemiyorum Çay altı kahvesi ısmarlıyım ,)
buhurdan Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2017 #32 sümük silecek mendil ısmarlayım bu aralar çok ihtiyacı olacak
buhurdan Özel Üye Özel üye 17 Ekm 2017 #34 Derin Mavi dediki: sümüğüm akmıyor efenim ,) ballı süt ısmarlıyım sever Genişletmek için tıklayın... bak @Derin Mavi tam bir ay olmuş sen hasta olalı sana o zaman sümük silecek mendil ısmarlamışım şimdi nane limon + bal ısmarlıyorum
Derin Mavi dediki: sümüğüm akmıyor efenim ,) ballı süt ısmarlıyım sever Genişletmek için tıklayın... bak @Derin Mavi tam bir ay olmuş sen hasta olalı sana o zaman sümük silecek mendil ısmarlamışım şimdi nane limon + bal ısmarlıyorum
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 17 Ekm 2017 #35 buhurdan dediki: bak @Derin Mavi tam bir ay olmuş sen hasta olalı sana o zaman sümük silecek mendil ısmarlamışım şimdi nane limon + bal ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... Ayy içtim iyi geldi biliyormusun üşüttüm ya hakettim yani artık daha dikkatli olucam
buhurdan dediki: bak @Derin Mavi tam bir ay olmuş sen hasta olalı sana o zaman sümük silecek mendil ısmarlamışım şimdi nane limon + bal ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... Ayy içtim iyi geldi biliyormusun üşüttüm ya hakettim yani artık daha dikkatli olucam
buhurdan Özel Üye Özel üye 17 Ekm 2017 #36 Derin Mavi dediki: Ayy içtim iyi geldi biliyormusun üşüttüm ya hakettim yani artık daha dikkatli olucam Genişletmek için tıklayın... oo iyi iyi istersen tekrar mendil ısmarlayabilirim sümükler için
Derin Mavi dediki: Ayy içtim iyi geldi biliyormusun üşüttüm ya hakettim yani artık daha dikkatli olucam Genişletmek için tıklayın... oo iyi iyi istersen tekrar mendil ısmarlayabilirim sümükler için
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 17 Ekm 2017 #38 @buhurdan mendile ihtiyacım yok aksine mentollu bişiler içip açmalıyım @TeBeSSüm şifa olsun inşallah sağolasın
@buhurdan mendile ihtiyacım yok aksine mentollu bişiler içip açmalıyım @TeBeSSüm şifa olsun inşallah sağolasın
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Ekm 2017 #39 Derin Mavi dediki: @buhurdan mendile ihtiyacım yok aksine mentollu bişiler içip açmalıyım @TeBeSSüm şifa olsun inşallah sağolasın Genişletmek için tıklayın... Gecmis olsun canim
Derin Mavi dediki: @buhurdan mendile ihtiyacım yok aksine mentollu bişiler içip açmalıyım @TeBeSSüm şifa olsun inşallah sağolasın Genişletmek için tıklayın... Gecmis olsun canim