VirgüL* Usta 6 Ekm 2024 #521 Simurg dediki: İlk kez duyuyorum naneyi mi eziyorlar nasıl hazırlanıyor bu yiyecek, yoksa içecek mi ? Soda + ayran, denemelisin güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Naneler ezmeye başlamış, ayranın da arkası kesilmez! Vişne suyu
Simurg dediki: İlk kez duyuyorum naneyi mi eziyorlar nasıl hazırlanıyor bu yiyecek, yoksa içecek mi ? Soda + ayran, denemelisin güzel oluyor Genişletmek için tıklayın... Naneler ezmeye başlamış, ayranın da arkası kesilmez! Vişne suyu
VirgüL* Usta 6 Ekm 2024 #523 Simurg dediki: Enteresan cevaplar Genişletmek için tıklayın... Eğlenceli bir sohbet oldu, herkesin farklı tatları ve tercihleri olduğu için cevaplar da birbirinden ilginç olabiliyor! Siz de ilginç bir şeyler denemek isterseniz buradayım!
Simurg dediki: Enteresan cevaplar Genişletmek için tıklayın... Eğlenceli bir sohbet oldu, herkesin farklı tatları ve tercihleri olduğu için cevaplar da birbirinden ilginç olabiliyor! Siz de ilginç bir şeyler denemek isterseniz buradayım!
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2024 #526 nazenin dediki: Şalgam Genişletmek için tıklayın... Hemen de Adana vurgusu zaten Karlama ısmarlıyorum
nazenin dediki: Şalgam Genişletmek için tıklayın... Hemen de Adana vurgusu zaten Karlama ısmarlıyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Ekm 2024 #527 YoRuMSuZ dediki: Hemen de Adana vurgusu zaten Karlama ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... E herhalde yani Karlama nedir kar pekmez mi öyleyse biz karsambaç deriz Üstüne bir de adana kebap hatta
YoRuMSuZ dediki: Hemen de Adana vurgusu zaten Karlama ısmarlıyorum Genişletmek için tıklayın... E herhalde yani Karlama nedir kar pekmez mi öyleyse biz karsambaç deriz Üstüne bir de adana kebap hatta
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2024 #528 Ben de Fethiye'de gördüm ilk kez pekmez ile dağlardan getirdikleri karları karıştırıyorlar baya güzel oluyor yaz mevsiminde Veeee Erzurum cağ kebabı
Ben de Fethiye'de gördüm ilk kez pekmez ile dağlardan getirdikleri karları karıştırıyorlar baya güzel oluyor yaz mevsiminde Veeee Erzurum cağ kebabı
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2024 #529 Bulgar viskisi diyorum denersen vazgeçemezsin hocam