çılgınım_www Forum Tutkunu 5 Ksm 2007 #92 üsttekine dizüstü bilgisayar alırdım heran bize ulaşabilsin diye
çılgınım_www Forum Tutkunu 7 Ksm 2007 #94 ona bir sopa alırdım şimdi ama ben ona koca alırdım eee malum yaş gelmiş geçiyor
sherry V.I.P V.I.P 7 Ksm 2007 #95 çılgınım_www dediki: ona bir sopa alırdım şimdi ama ben ona koca alırdım eee malum yaş gelmiş geçiyor Genişletmek için tıklayın... Bu yazdıklarından sonra tekrarlıyorum, eğer satılsaydı akıl alırdım yafffffff çok mu yaşlıyım ne daha ne evlenmesi evlendiremedin beni bir türlü
çılgınım_www dediki: ona bir sopa alırdım şimdi ama ben ona koca alırdım eee malum yaş gelmiş geçiyor Genişletmek için tıklayın... Bu yazdıklarından sonra tekrarlıyorum, eğer satılsaydı akıl alırdım yafffffff çok mu yaşlıyım ne daha ne evlenmesi evlendiremedin beni bir türlü
çılgınım_www Forum Tutkunu 7 Ksm 2007 #96 sherry dediki: Bu yazdıklarından sonra tekrarlıyorum, eğer satılsaydı akıl alırdım✌v yafffffff çok mu yaşlıyım ne daha ne evlenmesi evlendiremedin beni bir türlü Genişletmek için tıklayın... ona bir tanede baston alırdım sana artık koca alamıyorum bunu kabul et bari
sherry dediki: Bu yazdıklarından sonra tekrarlıyorum, eğer satılsaydı akıl alırdım✌v yafffffff çok mu yaşlıyım ne daha ne evlenmesi evlendiremedin beni bir türlü Genişletmek için tıklayın... ona bir tanede baston alırdım sana artık koca alamıyorum bunu kabul et bari
sherry V.I.P V.I.P 7 Ksm 2007 #97 Vayyy be zaman ne çabuk geçiyor Süt alırdım ona süt, fazla mızmızlanmasın
çılgınım_www Forum Tutkunu 7 Ksm 2007 #98 süt alırdı çünkü benden nescafe yapmamı isticek ondan bende ona hazır nescafe alırdım ama dokunabilir nine
süt alırdı çünkü benden nescafe yapmamı isticek ondan bende ona hazır nescafe alırdım ama dokunabilir nine
çılgınım_www Forum Tutkunu 8 Ksm 2007 #100 ona tatil bileti alırdım iki kişilik en sevdiği insanla gitsin bir rahat etsin