_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Arl 2013 #2,065 RUZG4R dediki: Yeni keman telleri Genişletmek için tıklayın... Olacak gibi değil ya sen bana komple yeni bi keman al bence Audi Q7 aldım gitti ben de )
RUZG4R dediki: Yeni keman telleri Genişletmek için tıklayın... Olacak gibi değil ya sen bana komple yeni bi keman al bence Audi Q7 aldım gitti ben de )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2013 #2,066 Çok cömert gördüm onu nostalji plak serisi alırdım ) yada çantasını
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2013 #2,068 ZeyNoO dediki: Sever mi bilmem ama böyle bişey alabilirim Genişletmek için tıklayın... ben klasik olan herşeyi severim Kitap alırdım bende
ZeyNoO dediki: Sever mi bilmem ama böyle bişey alabilirim Genişletmek için tıklayın... ben klasik olan herşeyi severim Kitap alırdım bende
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Arl 2013 #2,069 RUZG4R dediki: ben klasik olan herşeyi severim Kitap alırdım bende Genişletmek için tıklayın... Klasik dedin aklıma gramafon geldi Bu arada kitap tüyosu verildi onu kabul etmiyorum başka hediye düşününüz
RUZG4R dediki: ben klasik olan herşeyi severim Kitap alırdım bende Genişletmek için tıklayın... Klasik dedin aklıma gramafon geldi Bu arada kitap tüyosu verildi onu kabul etmiyorum başka hediye düşününüz