r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mrt 2014 #2,201 Çok teşkkür ederm bende kendime dün saat aldıydım Birtane dha olablır k.atatürk yazılı saatim çatladı ve su kaçtydı bi zahmet ondan istiyorum Bende size kahveyle iyi gider çikolata alayım
Çok teşkkür ederm bende kendime dün saat aldıydım Birtane dha olablır k.atatürk yazılı saatim çatladı ve su kaçtydı bi zahmet ondan istiyorum Bende size kahveyle iyi gider çikolata alayım
r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mrt 2014 #2,203 ayyyyyyy Ozaman benden de sana ıslak far.. Bn bayılırım sen severmısın bilmem de harika oluyorlar
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Mrt 2014 #2,204 r0se dediki: ayyyyyyy Ozaman benden de sana ıslak far.. Bn bayılırım sen severmısın bilmem de harika oluyorlar Genişletmek için tıklayın... Far bende çok sırıtıyo yaa :/ evet kullandım ıslak farı çok pratik tavsiye ederim Hmm.. zarif bir gümüş bileklik
r0se dediki: ayyyyyyy Ozaman benden de sana ıslak far.. Bn bayılırım sen severmısın bilmem de harika oluyorlar Genişletmek için tıklayın... Far bende çok sırıtıyo yaa :/ evet kullandım ıslak farı çok pratik tavsiye ederim Hmm.. zarif bir gümüş bileklik
r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mrt 2014 #2,205 dderya dediki: Far bende çok sırıtıyo yaa :/ evet kullandım ıslak farı çok pratik tavsiye ederim Hmm.. zarif bir gümüş bileklik Genişletmek için tıklayın... Kullanırım zten severm yani. hmm ozaman bendende sana şık bir kolye
dderya dediki: Far bende çok sırıtıyo yaa :/ evet kullandım ıslak farı çok pratik tavsiye ederim Hmm.. zarif bir gümüş bileklik Genişletmek için tıklayın... Kullanırım zten severm yani. hmm ozaman bendende sana şık bir kolye
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Mrt 2014 #2,206 r0se dediki: Çok teşkkür ederm bende kendime dün saat aldıydım Birtane dha olablır k.atatürk yazılı saatim çatladı ve su kaçtydı bi zahmet ondan istiyorum Bende size kahveyle iyi gider çikolata alayım Genişletmek için tıklayın... Atatürklüyse iki tane alayım bitane de kendime hani yuvarlak lolipop gibi olanından olsun tamam mı sağol . Sabah kahvaltısına kaymak bal dinç tutar.
r0se dediki: Çok teşkkür ederm bende kendime dün saat aldıydım Birtane dha olablır k.atatürk yazılı saatim çatladı ve su kaçtydı bi zahmet ondan istiyorum Bende size kahveyle iyi gider çikolata alayım Genişletmek için tıklayın... Atatürklüyse iki tane alayım bitane de kendime hani yuvarlak lolipop gibi olanından olsun tamam mı sağol . Sabah kahvaltısına kaymak bal dinç tutar.
r0se Forum Onuru Özel üye 20 Mrt 2014 #2,207 katip dediki: Atatürklüyse iki tane alayım bitane de kendime hani yuvarlak lolipop gibi olanından olsun tamam mı sağol . Sabah kahvaltısına kaymak bal dinç tutar. Genişletmek için tıklayın... Tamam ondan olsun Oww süper bal'm varda kaymagım yok iyi olur. Bendende size bir adet soba olsun ekmek kızartır güzelce yersiniz
katip dediki: Atatürklüyse iki tane alayım bitane de kendime hani yuvarlak lolipop gibi olanından olsun tamam mı sağol . Sabah kahvaltısına kaymak bal dinç tutar. Genişletmek için tıklayın... Tamam ondan olsun Oww süper bal'm varda kaymagım yok iyi olur. Bendende size bir adet soba olsun ekmek kızartır güzelce yersiniz
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Mrt 2014 #2,210 Ben bir gemi tutu alayım, deniz havası, tatil.. )