KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Ksm 2014 #2,512 İyi bir cep telefonu sana alırım @KıRMıZı
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ksm 2014 #2,515 Ben de meyveli yoğurt alacağım denemeden yorum yapıyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ksm 2014 #2,516 Beyin salatası O beyin salatasını denerse bende meyveli yoğurdu denerim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ksm 2014 #2,517 ama meyveli yoğurtla beynin içindekiler bir mi? neyse ben bir karışık kebap alayım ortaya anlaşalım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Ksm 2014 #2,518 _nehir_ dediki: ama meyveli yoğurtla beynin içindekiler bir mi? neyse ben bir karışık kebap alayım ortaya anlaşalım Genişletmek için tıklayın... Köfteci yusufta köfteye anlaşalım
_nehir_ dediki: ama meyveli yoğurtla beynin içindekiler bir mi? neyse ben bir karışık kebap alayım ortaya anlaşalım Genişletmek için tıklayın... Köfteci yusufta köfteye anlaşalım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ksm 2014 #2,519 RUZG4R dediki: Köfteci yusufta köfteye anlaşalım Genişletmek için tıklayın... orda yer bulamayız ama sen burjuva klasını konuşturup ayarlarsın olabilir
RUZG4R dediki: Köfteci yusufta köfteye anlaşalım Genişletmek için tıklayın... orda yer bulamayız ama sen burjuva klasını konuşturup ayarlarsın olabilir
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Ksm 2014 #2,520 _nehir_ dediki: orda yer bulamayız ama sen burjuva klasını konuşturup ayarlarsın olabilir Genişletmek için tıklayın... Ayıpp ettinnn... Bursada yer yoksa bozüyüğe açmış bir şube kocaman oraya gideriz Olmadı orada kokoreç yeriz
_nehir_ dediki: orda yer bulamayız ama sen burjuva klasını konuşturup ayarlarsın olabilir Genişletmek için tıklayın... Ayıpp ettinnn... Bursada yer yoksa bozüyüğe açmış bir şube kocaman oraya gideriz Olmadı orada kokoreç yeriz