DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 26 Mys 2015 #2,612 En özelinden, makyaj seti... (Gerçi makyaj yapmasına gerek yok ya neyse)
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 26 Mys 2015 #2,614 Çağlayağmur dediki: Kesinlikle orjinal Galatasaray forması alırdım. Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum En özelinden bir çanta. Güzel olan her şeyi içinde taşıyabileceği...
Çağlayağmur dediki: Kesinlikle orjinal Galatasaray forması alırdım. Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum En özelinden bir çanta. Güzel olan her şeyi içinde taşıyabileceği...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #2,616 Çay yapayım maçta çok bağırmış, iyi gelir
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 26 Mys 2015 #2,618 RUZG4R dediki: Galatasaray şapkası alayım bende Genişletmek için tıklayın... Var, ama olsun, senin gibi dosttan gelen özel olur... En özelinden bir tatil. Geçen kışın yorgunluğunu atsın şöyle bir güzel. Mesela BODRUM Son düzenleme: 27 Mys 2015
RUZG4R dediki: Galatasaray şapkası alayım bende Genişletmek için tıklayın... Var, ama olsun, senin gibi dosttan gelen özel olur... En özelinden bir tatil. Geçen kışın yorgunluğunu atsın şöyle bir güzel. Mesela BODRUM