DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Arl 2015 #2,841 En güzelinden, bir şemsiye... Aman ıslanmasın...
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Arl 2015 #2,842 Bir renkli bere fena olmazdı eminim. Ya bu arada ben bu berelerin bayan için olanlarını arıyorum ama bulamadım bir türlü. Özel bir adı varsa, nerede satıldığını bilen, gören duyan bana yazarsa acayip mutlu eder beni...
Bir renkli bere fena olmazdı eminim. Ya bu arada ben bu berelerin bayan için olanlarını arıyorum ama bulamadım bir türlü. Özel bir adı varsa, nerede satıldığını bilen, gören duyan bana yazarsa acayip mutlu eder beni...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Arl 2015 #2,844 Saat alırım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Arl 2015 #2,846 Avatarı gece rüyama gelir korkmayayım diye bir damacana su alırdım yüzünü yıkasın diye
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 23 Arl 2015 #2,847 katip dediki: Avatarı gece rüyama gelir korkmayayım diye bir damacana su alırdım yüzünü yıkasın diye Genişletmek için tıklayın... Alemsin ya abi çok güldüm Seccade alayım.Üstünde namaz kılsın sevaplarıda ben kapayım
katip dediki: Avatarı gece rüyama gelir korkmayayım diye bir damacana su alırdım yüzünü yıkasın diye Genişletmek için tıklayın... Alemsin ya abi çok güldüm Seccade alayım.Üstünde namaz kılsın sevaplarıda ben kapayım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Arl 2015 #2,848 Teksenmi güldün...! S6 alırdım hep online olsun
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Arl 2015 #2,849 Boş damacana alırım bana su doldursun birde damacana parasi odemesin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Arl 2015 #2,850 Beni düşündüğü için ona da bir s6 alırdım