nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Nsn 2016 #2,871 Ankara sevimsiz sıkılırım o villada Ormanda bir kulübe alırım
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Nsn 2016 #2,876 en iyisinden bir müzik çalar. .dinledikce beni hatırlasın..
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2016 #2,877 Bende ona altın kaplama bir mikrafon almak istiyorum, söyledikçe hatırlasın.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 26 Nsn 2016 #2,878 istediği kadar kalabileceği bir tatil paketi alırım. .
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Nsn 2016 #2,879 kAşİf dediki: istediği kadar kalabileceği bir tatil paketi alırım. . Genişletmek için tıklayın... Ben o tatilden hiç dönmem, sen de paketi yeniler durursun... Mümkünse Singapur ya da Maldivler olsun... Güneşi hiç görmemiş gibiyim şu aralar. Üstteki üyeye oyuncak araba alırdım, ama saklanabilir birşey.
kAşİf dediki: istediği kadar kalabileceği bir tatil paketi alırım. . Genişletmek için tıklayın... Ben o tatilden hiç dönmem, sen de paketi yeniler durursun... Mümkünse Singapur ya da Maldivler olsun... Güneşi hiç görmemiş gibiyim şu aralar. Üstteki üyeye oyuncak araba alırdım, ama saklanabilir birşey.