KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Hzr 2016 #2,921 Kriptolu cep telefonu
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 1 Hzr 2016 #2,922 nedense onu gorunce resim tablosu geliyor aklima resim tablosu alirdim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2016 #2,926 Bu aralar güzel bir puzzle arayışındayım. Kendime alırken sanada alayım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Hzr 2016 #2,927 Küçükken annem Bremen Mızıkacıları puzzle ı almıştı bana o geldi aklıma nerde kim bilir keşke saklasaymışız ) Ben de yeni parfüm arayışındayım sana da alayım )
Küçükken annem Bremen Mızıkacıları puzzle ı almıştı bana o geldi aklıma nerde kim bilir keşke saklasaymışız ) Ben de yeni parfüm arayışındayım sana da alayım )
patik Özel Üye Özel üye 1 Hzr 2016 #2,928 Ben de şeffaf şemsiye alayım, bu ara havalar pek sulu gözlü.
patik Özel Üye Özel üye 1 Hzr 2016 #2,930 Bir zamanlar başından kalkmazdım. Bel boyun ağrılarım artınca bıraktım. Ben sana bir bel korsesi alayım da istediğin kadar puzzle yap.
Bir zamanlar başından kalkmazdım. Bel boyun ağrılarım artınca bıraktım. Ben sana bir bel korsesi alayım da istediğin kadar puzzle yap.