Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 28 Tem 2022 #3,172 Buzlu kokteyl
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Tem 2022 #3,174 Papatya
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Tem 2022 #3,175 kirmizi üstü acik araba Audi
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 29 Tem 2022 #3,176 En fiyakalısından bir motorsiklet
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 30 Tem 2022 #3,177 Muhtemelen bunu söyleyen olmuştur ama süpürge. (Çok güzelsin diyecem sandın demi)
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 31 Tem 2022 #3,178 Cadıya en güzel hediye süpürge olurdu dime Ztn cok eskimisti ama pahalı diye alamıyordum tesekkür ederim Bir sürü Cicek alırım teşekkür etmek için
Cadıya en güzel hediye süpürge olurdu dime Ztn cok eskimisti ama pahalı diye alamıyordum tesekkür ederim Bir sürü Cicek alırım teşekkür etmek için
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2022 #3,179 Tatlı Cadı dediki: Cadıya en güzel hediye süpürge olurdu dime Ztn cok eskimisti ama pahalı diye alamıyordum tesekkür ederim Bir sürü Cicek alırım teşekkür etmek için Genişletmek için tıklayın... Aslında senin bana cilalı taş alman lazımdı. Neyse ben alayım bari cilalı taş Ayrıca bu güzel çiçekler için teşekkür ederim
Tatlı Cadı dediki: Cadıya en güzel hediye süpürge olurdu dime Ztn cok eskimisti ama pahalı diye alamıyordum tesekkür ederim Bir sürü Cicek alırım teşekkür etmek için Genişletmek için tıklayın... Aslında senin bana cilalı taş alman lazımdı. Neyse ben alayım bari cilalı taş Ayrıca bu güzel çiçekler için teşekkür ederim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2022 #3,180 CILALI tasi ben aldim getti