KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Tem 2008 #11 ayy nurayı özlemişim bi çıkımda kavga edek barii sende benim arkamdan yukarı gelip bizi ayıracaksın
incikk Üstat 16 Tem 2008 #12 banane ben ne karışcam eve geldin ve güzel bir akşam yemeğiyle karşılaştın(benden bu kadar canım daha fazla atamıcam)
banane ben ne karışcam eve geldin ve güzel bir akşam yemeğiyle karşılaştın(benden bu kadar canım daha fazla atamıcam)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Tem 2008 #13 bugün evde canın çok sıkıldı.. teyzenlere gittin...esmayla ilgilendin...sonra eve döndün..
incikk Üstat 18 Tem 2008 #14 bugünnn çok üzgündür içinde fırtınalar koptu sanki resmen depresyona girsin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Tem 2008 #15 aynen öyle be kuzum bugün bana çok kızdın nerde bu semra diye haykırdın
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Ags 2008 #17 evet canım gitmeden seni bir kere daha göremedim ya Türkiye'yi ve kuzenlerini çok özledin.
C CiMCiMe Usta 4 Ags 2008 #18 ama zaten ben türkiyedeyimkine acayip derecede mutlusun dans etmek istiyosun
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Ags 2008 #19 ben onu senem için sölemiştim canım bugün bütün gün evdeydin...dışarı hiç çıkmadın...üstünde bir kırgınlık vardı...şimdi mışıl mışıl uyuyorsun..
ben onu senem için sölemiştim canım bugün bütün gün evdeydin...dışarı hiç çıkmadın...üstünde bir kırgınlık vardı...şimdi mışıl mışıl uyuyorsun..