bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 15 Ekm 2017 #1,143 Adnan hocanın pardon şörfdingerin kedisi @_nehir_
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ekm 2017 #1,144 bivatandaş dediki: Adnan hocanın pardon şörfdingerin kedisi @_nehir_ Genişletmek için tıklayın... Ahahah siz onu hiç yazmamış olun ben görmemiş olayım Uzun yıllar yurt dışında yaşamış biri olabilir diye düşündüm profile bakınca..
bivatandaş dediki: Adnan hocanın pardon şörfdingerin kedisi @_nehir_ Genişletmek için tıklayın... Ahahah siz onu hiç yazmamış olun ben görmemiş olayım Uzun yıllar yurt dışında yaşamış biri olabilir diye düşündüm profile bakınca..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 15 Ekm 2017 #1,145 _nehir_ dediki: Ahahah siz onu hiç yazmamış olun ben görmemiş olayım Genişletmek için tıklayın... niye tırmalicanmı havada uçan uçakları elleriyle durdurmaya çalışan bi kızcaaz
_nehir_ dediki: Ahahah siz onu hiç yazmamış olun ben görmemiş olayım Genişletmek için tıklayın... niye tırmalicanmı havada uçan uçakları elleriyle durdurmaya çalışan bi kızcaaz
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Ekm 2017 #1,147 buhurdan dediki: nikindeki düşmüş r Genişletmek için tıklayın... balböcüü