• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Üstteki üуeye baktığında gözüηє ilk çαrpan şєу nedir?

3. satırdan itibaren.

Hayatın kumar olduğundan ve onun gidişatını sizin değiştireceğinizden bahsediyorsunuz.
Tüm hükmünüz sizin elinizde,

Yalnız o yazıda şu anlam yok,

Sarhoş bir sürücü ile karşı karşıya kaldığınızda, ne kadar temkinli olsanız dahi hayatınız onun son hamlesine bakar.
Buna kader diyin ya da başka bir duruma benzetin farketmez.

Sonuçta, zarları siz atarken karşınızdakinin üstünü yok etmiş olusunuz.

O yüzden imzanız daha güzel olabilirdi :D

Konu nerelere gitti... ALLAH a şükür dini konularda da bilgim var...
O öylesine bir yerden alınmış bir yazı... Ve ayrıca reel yaşantı için bir ifade değil... :-) ( Neyse daha fazla uzatmayalım )

Araştırmacı oluşu...

Konu nerelere gitti... ALLAH a şükür dini konularda da bilgim var...
O öylesine bir yerden alınmış bir yazı... Ve ayrıca reel yaşantı için bir ifade değil... :-) ( Neyse daha fazla uzatmayalım )

Araştırmacı oluşu...

Ve ayrıca hayat bir kumar ise diye bir ifade var. Hayat kumar olmadığına göre ise de o yorumların gereği yok değil mi... Hayatın gayet kumar olmadığını iyi biliyorum... :-)

Ve ayrıca hayat bir kumar ise diye bir ifade var. Hayat kumar olmadığına göre ise de o yorumların gereği yok değil mi... Hayatın gayet kumar olmadığını iyi biliyorum... :-)

Ben sadece imzanızı beğenmediğimi söyledim ve anlayışı karıştırdığınız için yorum yaptım.

Kimsenin inancını sorgulama yetisi bana düşmez, herkese saygı duyarım.

Dini bilginizin olup olmaması da beni de ilgilendirmez, dediğim gibi sadece istediğiniz cevabı verdim.

Yine aynı sözü söylüyorum "İmzanızı beğenmedim, bu yüzden gözüme ilk çarpan imzanızdı" ki nitekim "Öylesine alınmış bir imza" imiş. Demek ki pek de benimsenmiş bir şey değil.

Ayrıca ihtimaller nedenlerini araştırmak için oluşur. "İse" de nedenlerden biridir.

Neyse.

Oyun nerden nereye geldi.

Ben sadece imzanızı beğenmediğimi söyledim ve anlayışı karıştırdığınız için yorum yaptım.

Kimsenin inancını sorgulama yetisi bana düşmez, herkese saygı duyarım.

Dini bilginizin olup olmaması da beni de ilgilendirmez, dediğim gibi sadece istediğiniz cevabı verdim.

Yine aynı sözü söylüyorum "İmzanızı beğenmedim, bu yüzden gözüme ilk çarpan imzanızdı" ki nitekim "Öylesine alınmış bir imza" imiş. Demek ki pek de benimsenmiş bir şey değil.

Ayrıca ihtimaller nedenlerini araştırmak için oluşur. "İse" de nedenlerden biridir.

Neyse.

Oyun nerden nereye geldi.

İmzamı beğenip beğenmemek size kalmış elbet... Bunu daha naif belirtebilirdin... Bu kadar paranteze gerek yoktu... Bu kadar sert tavıra ise hiç gerek yok... Bu oyun ortamın daha fazla meşgul etmeyelim...

Geri