DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 2 Eyl 2013 #731 Dört Yapraklı Yonca dediki: Değil miymişim yoksa? Bana kandırıkçı mı diyorsunuz efenim Genişletmek için tıklayın... Duygusal oluşu...
Dört Yapraklı Yonca dediki: Değil miymişim yoksa? Bana kandırıkçı mı diyorsunuz efenim Genişletmek için tıklayın... Duygusal oluşu...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Eyl 2013 #732 Dört Yapraklı Yonca dediki: Değil miymişim yoksa? Bana kandırıkçı mı diyorsunuz efenim Genişletmek için tıklayın... Tam olarak olmasa kısmen Arabası
Dört Yapraklı Yonca dediki: Değil miymişim yoksa? Bana kandırıkçı mı diyorsunuz efenim Genişletmek için tıklayın... Tam olarak olmasa kısmen Arabası
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Eyl 2013 #733 alemdar dediki: Duygusal oluşu... Genişletmek için tıklayın... İncitmeyişi... YoRuMSuZ dediki: Tam olarak olmasa kısmen Arabası Genişletmek için tıklayın... Efendim tam olarak buhranda olmasam da azıcık buhrandayım Kırmızı renkleri diyorum
alemdar dediki: Duygusal oluşu... Genişletmek için tıklayın... İncitmeyişi... YoRuMSuZ dediki: Tam olarak olmasa kısmen Arabası Genişletmek için tıklayın... Efendim tam olarak buhranda olmasam da azıcık buhrandayım Kırmızı renkleri diyorum