_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ags 2014 #1,091 KıRMıZı dediki: şu aralar zamanım yokki.. o tatilde ben değilim Genişletmek için tıklayın... İnşallah başlarsın en yakın zamanda O çalışıyor, ben öğrenciyim..
KıRMıZı dediki: şu aralar zamanım yokki.. o tatilde ben değilim Genişletmek için tıklayın... İnşallah başlarsın en yakın zamanda O çalışıyor, ben öğrenciyim..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #1,092 bir an içimden o gelin ben görümce diyesim geldi o daha hayatın baharında ben orta yaş sendromunda (böyle bi sendrom var mı ya)
bir an içimden o gelin ben görümce diyesim geldi o daha hayatın baharında ben orta yaş sendromunda (böyle bi sendrom var mı ya)
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ags 2014 #1,093 Noluyo kız yakışıklı abin var da söylemiyor musun yoksa O kendini yaşlanıyor sanıyor, ben hiç büyümüyorum
Noluyo kız yakışıklı abin var da söylemiyor musun yoksa O kendini yaşlanıyor sanıyor, ben hiç büyümüyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Ags 2014 #1,094 _nehir_ dediki: Noluyo kız yakışıklı abin var da söylemiyor musun yoksa O kendini yaşlanıyor sanıyor, ben hiç büyümüyorum Genişletmek için tıklayın... bekar abim yok çok sevdiğim bir kardeşim var olmaz mı? o büyümüyor ben azcık büyüdüm..
_nehir_ dediki: Noluyo kız yakışıklı abin var da söylemiyor musun yoksa O kendini yaşlanıyor sanıyor, ben hiç büyümüyorum Genişletmek için tıklayın... bekar abim yok çok sevdiğim bir kardeşim var olmaz mı? o büyümüyor ben azcık büyüdüm..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ags 2014 #1,095 Düşünmem lazım O İstanbul'da ben İzmir'de