DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 2 Ock 2013 #811 HAYAL__ dediki: Saol cnm benim öpüldün O da gülüyor... Ben daha çok gülüyorum... aslında ben gerçeğim profilime bakan görebilir Genişletmek için tıklayın... O da gülüyor... Bende daha çok gülüyorum...
HAYAL__ dediki: Saol cnm benim öpüldün O da gülüyor... Ben daha çok gülüyorum... aslında ben gerçeğim profilime bakan görebilir Genişletmek için tıklayın... O da gülüyor... Bende daha çok gülüyorum...
Denizhan. Kurtar Hayallerini 2 Ock 2013 #815 RüzqαrqüŁü dediki: O kopuk ben değilim. Genişletmek için tıklayın... Umarım canını sıkan şey her ne ise çabuk geçer Onun hediyesi çok benim az
RüzqαrqüŁü dediki: O kopuk ben değilim. Genişletmek için tıklayın... Umarım canını sıkan şey her ne ise çabuk geçer Onun hediyesi çok benim az
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Ock 2013 #816 Denizhan. dediki: Umarım canını sıkan şey her ne ise çabuk geçer Onun hediyesi çok benim az Genişletmek için tıklayın... Can sıkıntısı değil kişilik meselesi benimkisi,fazla gülmem. Bunlarda ifade sadece. Onun imzası kırmızı benim değil...
Denizhan. dediki: Umarım canını sıkan şey her ne ise çabuk geçer Onun hediyesi çok benim az Genişletmek için tıklayın... Can sıkıntısı değil kişilik meselesi benimkisi,fazla gülmem. Bunlarda ifade sadece. Onun imzası kırmızı benim değil...
Denizhan. Kurtar Hayallerini 2 Ock 2013 #817 RüzqαrqüŁü dediki: Can sıkıntısı değil kişilik meselesi benimkisi,fazla gülmem. Bunlarda ifade sadece. Genişletmek için tıklayın... Anlamış bulunmaktayım O çok gülmez, ben gülerim
RüzqαrqüŁü dediki: Can sıkıntısı değil kişilik meselesi benimkisi,fazla gülmem. Bunlarda ifade sadece. Genişletmek için tıklayın... Anlamış bulunmaktayım O çok gülmez, ben gülerim