KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Eyl 2009 #611 itiraf etmek gerekirse sohbet etmiyoruz..müzik dinliyorum sadece... gözünden birşey kaçmamasini
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 19 Eyl 2009 #612 okey oynamasını her ne kadar bu nedenle muhabbet edemsek de;
Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Eyl 2009 #615 Benden ısrarla bayram harçlığı istemesini ve benim ısrarla vermememi...;
sorumsuz Forum Onuru 21 Eyl 2009 #616 anommmmmm ben bayram harclıgı senden stemeyi unuttum iiki hatırlattın ben unutmustum valla bana bayram harclıgımı vermesini
anommmmmm ben bayram harclıgı senden stemeyi unuttum iiki hatırlattın ben unutmustum valla bana bayram harclıgımı vermesini
Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Eyl 2009 #617 Kulaklarım ağır işitiyor evladım.... bana bayram hediyesi mi yollayacaksın.... Söylediklerini duymuyorum en çok beğendiğim özelliği....
Kulaklarım ağır işitiyor evladım.... bana bayram hediyesi mi yollayacaksın.... Söylediklerini duymuyorum en çok beğendiğim özelliği....
sorumsuz Forum Onuru 21 Eyl 2009 #618 yooo ne hediyesi sen bana bayram harclıgı vereceksin yhaaa tonton ninem benim yaslı ve huysuz birisi
Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Eyl 2009 #620 Çok anlayışlı yaşlıları hiç üzmüyorrrrrr =PP....sun dimi sen...evladım=KK