Gizemli Cadi Forum Gururu 22 Eyl 2009 #622 Yok yavrum olsa tükkan senin..;;U;;U..sen bilmiyon mu nenen boşta gezenin boşta kalfası... Çok anlayışlı olmasını çokkkk beğeniyorum...
Yok yavrum olsa tükkan senin..;;U;;U..sen bilmiyon mu nenen boşta gezenin boşta kalfası... Çok anlayışlı olmasını çokkkk beğeniyorum...
sorumsuz Forum Onuru 22 Eyl 2009 #623 ama ama ninecim hiçmi paran yok yahuuu azcık versende olur sen kesin bir kenarda paran vardır çok anlayıslı ve cimride degildir
ama ama ninecim hiçmi paran yok yahuuu azcık versende olur sen kesin bir kenarda paran vardır çok anlayıslı ve cimride degildir
Gizemli Cadi Forum Gururu 22 Eyl 2009 #626 beni sorumsuzdan kurtarmasını çok beğeniyorum...; yakalanmışık gene...çok ısrarcı ...bir iyilik düşüneceğim senin işin...bırak peşimi...
beni sorumsuzdan kurtarmasını çok beğeniyorum...; yakalanmışık gene...çok ısrarcı ...bir iyilik düşüneceğim senin işin...bırak peşimi...
sorumsuz Forum Onuru 22 Eyl 2009 #627 oy oy cnm benim guduuuuuuuuuuuuuuuuuuu herkül gibi olmasını begeniyorum