KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Eyl 2020 #41 Her zaman böyle enerjikmi ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ksm 2020 #43 Kaliteli kişiliğini neye borçlu?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ksm 2020 #45 Hayır hiç düşünmedim. Alttaki hangi bölgede yaşıyor?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Ksm 2020 #46 Alpler, Platosu ve Jura Dağları arasnda bir bölgede Altaki ne isle mesgul
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ksm 2020 #48 Şükür memnunum. Altaki neyle meşkul?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ksm 2020 #49 Sanırım konular karışmış.. Üstteki üyenin neden nickini değişyirdiğini merak ediyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ksm 2020 #50 KıRMıZı dediki: Sanırım konular karışmış.. Üstteki üyenin neden nickini değişyirdiğini merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Haklısın valla karma karşık olmuş Forumlardaki ilk nikimdi on yıl kullanmıştım sevdiğim için değiştim. Üstteki üye yine aynı yerdemi çalışıyor?
KıRMıZı dediki: Sanırım konular karışmış.. Üstteki üyenin neden nickini değişyirdiğini merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Haklısın valla karma karşık olmuş Forumlardaki ilk nikimdi on yıl kullanmıştım sevdiğim için değiştim. Üstteki üye yine aynı yerdemi çalışıyor?