Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Ksm 2020 #51 KaderKatibi dediki: Haklısın valla karma karşık olmuş Forumlardaki ilk nikimdi on yıl kullanmıştım sevdiğim için değiştim. Üstteki üye yine aynı yerdemi çalışıyor? Genişletmek için tıklayın... Bu karışıklığı sen çıkarmışsın yeşim ve ben de sana uymuşuz
KaderKatibi dediki: Haklısın valla karma karşık olmuş Forumlardaki ilk nikimdi on yıl kullanmıştım sevdiğim için değiştim. Üstteki üye yine aynı yerdemi çalışıyor? Genişletmek için tıklayın... Bu karışıklığı sen çıkarmışsın yeşim ve ben de sana uymuşuz
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Ksm 2020 #52 KaderKatibi dediki: Haklısın valla karma karşık olmuş Forumlardaki ilk nikimdi on yıl kullanmıştım sevdiğim için değiştim. Üstteki üye yine aynı yerdemi çalışıyor? Genişletmek için tıklayın... Aynı değişmedi.. @AybüKe öğrencimiydi?
KaderKatibi dediki: Haklısın valla karma karşık olmuş Forumlardaki ilk nikimdi on yıl kullanmıştım sevdiğim için değiştim. Üstteki üye yine aynı yerdemi çalışıyor? Genişletmek için tıklayın... Aynı değişmedi.. @AybüKe öğrencimiydi?
Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Ksm 2020 #53 Ne öğrencisi @KıRMıZı iki çocuk annesiyim ben Üstteki buralara uğramadığı zamanlar ne yapar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Ksm 2020 #54 AybüKe dediki: Ne öğrencisi @KıRMıZı iki çocuk annesiyim ben Üstteki buralara uğramadığı zamanlar ne yapar Genişletmek için tıklayın... Yaşı kaç acaba.. Ne bilim 20 li yaşların başı diye düşünmüştüm hep Merakınıda gidereyim.. Çalışır.. Kitap okur.. Film izler.. Yemek yapar.. Çamaşır yıkar..
AybüKe dediki: Ne öğrencisi @KıRMıZı iki çocuk annesiyim ben Üstteki buralara uğramadığı zamanlar ne yapar Genişletmek için tıklayın... Yaşı kaç acaba.. Ne bilim 20 li yaşların başı diye düşünmüştüm hep Merakınıda gidereyim.. Çalışır.. Kitap okur.. Film izler.. Yemek yapar.. Çamaşır yıkar..
Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Ksm 2020 #55 KıRMıZı dediki: Yaşı kaç acaba.. Ne bilim 20 li yaşların başı diye düşünmüştüm hep Merakınıda gidereyim.. Çalışır.. Kitap okur.. Film izler.. Yemek yapar.. Çamaşır yıkar.. Genişletmek için tıklayın... Yaşım 32
KıRMıZı dediki: Yaşı kaç acaba.. Ne bilim 20 li yaşların başı diye düşünmüştüm hep Merakınıda gidereyim.. Çalışır.. Kitap okur.. Film izler.. Yemek yapar.. Çamaşır yıkar.. Genişletmek için tıklayın... Yaşım 32
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Ksm 2020 #56 AybüKe dediki: Bu karışıklığı sen çıkarmışsın yeşim ve ben de sana uymuşuz Genişletmek için tıklayın... Tamam ben çıkardım da niye kızıyorsun
AybüKe dediki: Bu karışıklığı sen çıkarmışsın yeşim ve ben de sana uymuşuz Genişletmek için tıklayın... Tamam ben çıkardım da niye kızıyorsun
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Arl 2020 #58 Senin ve ortağım Yeşimin sayesinde partilerden çıkmaz oldum ağırlık mı kaldı En güzel hangi yemeği yaparsın?
Senin ve ortağım Yeşimin sayesinde partilerden çıkmaz oldum ağırlık mı kaldı En güzel hangi yemeği yaparsın?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Arl 2020 #59 Su böregi ,kisir yaprak sarmasi mercimek corbasi )) En sevdigin roman
-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Arl 2020 #60 Adam fawer olasiliksiz Yaz aylarinda ne yapmaktan hoslanirsin