~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 28 Şbt 2016 #7,933 Papatyamm canım dostum
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Şbt 2016 #7,934 Sırdaştır o, ihtiyacın olduğunda yanında olur, kötü gün dostudur...
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 28 Şbt 2016 #7,935 Papatya dediki: Sırdaştır o, ihtiyacın olduğunda yanında olur, kötü gün dostudur... Genişletmek için tıklayın... Iyı günlerinde. Yokmuyum aşkolsun
Papatya dediki: Sırdaştır o, ihtiyacın olduğunda yanında olur, kötü gün dostudur... Genişletmek için tıklayın... Iyı günlerinde. Yokmuyum aşkolsun
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Şbt 2016 #7,936 ~Esinti~ dediki: Iyı günlerinde. Yokmuyum aşkolsun Genişletmek için tıklayın... Varsın tabi yavrum onu mu dedim şimdi. Bana iyi günümde yanımda olan lazım değil zaten. Normalı bu. Anlatasım yok bu akşam kendimi ya.
~Esinti~ dediki: Iyı günlerinde. Yokmuyum aşkolsun Genişletmek için tıklayın... Varsın tabi yavrum onu mu dedim şimdi. Bana iyi günümde yanımda olan lazım değil zaten. Normalı bu. Anlatasım yok bu akşam kendimi ya.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 28 Şbt 2016 #7,937 Samimiyetinden şüphe duymadığım...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 28 Şbt 2016 #7,939 katip dediki: Ağırbaşlı Genişletmek için tıklayın... Olduğu gibi görünen, güvenilir...