Simurg 😉 Özel üye 1 Mrt 2016 #7,952 Avatarına her baktığımda sıcakkanlı biri olduğu izlenimi oluşuyor bende.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mrt 2016 #7,954 Hanımefendi, içten
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Mrt 2016 #7,956 Hep yakın hissettiğim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Mrt 2016 #7,957 Forumun degerlerinden Ve bunu atlayamam gunun siirine ugramiyo ne zamndir
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 3 Mrt 2016 #7,958 Forumun Neşe kaynağı. Şahsen ben onu her gördüğümde huzurlu oluyorum.. İyi ki olanlardan.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Mrt 2016 #7,959 JosTeR dediki: Forumun Neşe kaynağı. Şahsen ben onu her gördüğümde huzurlu oluyorum.. İyi ki olanlardan. Genişletmek için tıklayın... Hala nese sacabiliyo muyum Bolumdas ilk gunden beri nezaketiyle saygisiyla sevdigim isimlerden En gicik halleri takim oyunu oynarken
JosTeR dediki: Forumun Neşe kaynağı. Şahsen ben onu her gördüğümde huzurlu oluyorum.. İyi ki olanlardan. Genişletmek için tıklayın... Hala nese sacabiliyo muyum Bolumdas ilk gunden beri nezaketiyle saygisiyla sevdigim isimlerden En gicik halleri takim oyunu oynarken
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 3 Mrt 2016 #7,960 Senin varlığın neşe zaten Güzel insan Çok özel biri kendisi Bana gıcık diyor olsa da özel olduğunu değistirmiyor
Senin varlığın neşe zaten Güzel insan Çok özel biri kendisi Bana gıcık diyor olsa da özel olduğunu değistirmiyor