DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 3 Mrt 2016 #7,961 Olduğu gibi görünen somut, dürüst insan...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Mrt 2016 #7,962 Okunasi yazı bölümüne ugramali artık özledik yazılarını
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Mrt 2016 #7,963 Canım benim, teşekkür ederim. Özlemek de özlenmek de çok özel ve güzel... Çok şey birikti aslında, ama ilk fırsatta... O kadar saygı değer ki...
Canım benim, teşekkür ederim. Özlemek de özlenmek de çok özel ve güzel... Çok şey birikti aslında, ama ilk fırsatta... O kadar saygı değer ki...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Mrt 2016 #7,964 Yazılarını beğenerek okuyorum.. Öyle yazamadigim için içten içe kıskanıyor olabilirim..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Mrt 2016 #7,965 KıRMıZı dediki: Yazılarını beğenerek okuyorum.. Öyle yazamadigim için içten içe kıskanıyor olabilirim.. Genişletmek için tıklayın... O kadar özel bir yürek ki... O kadar naif...
KıRMıZı dediki: Yazılarını beğenerek okuyorum.. Öyle yazamadigim için içten içe kıskanıyor olabilirim.. Genişletmek için tıklayın... O kadar özel bir yürek ki... O kadar naif...
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 13 Mrt 2016 #7,968 Konularına takip ettiğim ve yıllardır buranın vazgeçilmez üyesi. @alemdar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mrt 2016 #7,970 Varlığıyla bizleri mutlu eden