Hecem Özel Üye Özel üye 24 Hzr 2016 #8,121 Demek o tatlı kız sensin çok tatlı bu ya Kim diyorum bende
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 24 Hzr 2016 #8,122 O benim cimcimem az giriyor ozletiyor kendini
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Hzr 2016 #8,123 Tanimiyorum ama musait bi zamanda tanimak istediklerimden
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 25 Hzr 2016 #8,124 Düş dediki: Hâlâ okuyamiyorsun degil mi Genişletmek için tıklayın... oruçluyklen yazmışdım
Düş Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2016 #8,125 Beyfendi dediki: oruçluyklen yazmışdım Genişletmek için tıklayın... Oncesinde de ayni sekilde okudugunu hatirliyorum bayım
Beyfendi dediki: oruçluyklen yazmışdım Genişletmek için tıklayın... Oncesinde de ayni sekilde okudugunu hatirliyorum bayım
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 25 Hzr 2016 #8,126 Dobra sözü özü bir, doğru eleştiriler yapabilen takdir ettiğim değerli bir kardeşim çok kıymetli hocamdır...
Dobra sözü özü bir, doğru eleştiriler yapabilen takdir ettiğim değerli bir kardeşim çok kıymetli hocamdır...
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 25 Hzr 2016 #8,127 TeBeSSüm dediki: Tanimiyorum ama musait bi zamanda tanimak istediklerimden Genişletmek için tıklayın... Bende tanismak istiyorum tanisalim artikkk böyle gizemli geldi sanki
TeBeSSüm dediki: Tanimiyorum ama musait bi zamanda tanimak istediklerimden Genişletmek için tıklayın... Bende tanismak istiyorum tanisalim artikkk böyle gizemli geldi sanki
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Hzr 2016 #8,128 Canım o benim Çok sıcak kanlı ve kabuğunu açtıgınızda içinden inciler çıkıyor . Herkese karşı saygılı , içten bir bayan . Onunla muhabbeti yakaladıgınızda senelerdir dostmuşsunuz gibi hissedersiniz .
Canım o benim Çok sıcak kanlı ve kabuğunu açtıgınızda içinden inciler çıkıyor . Herkese karşı saygılı , içten bir bayan . Onunla muhabbeti yakaladıgınızda senelerdir dostmuşsunuz gibi hissedersiniz .
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Hzr 2016 #8,129 Eşsiz sohbetiyle her daim kendini hissettiren.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 25 Hzr 2016 #8,130 Gizemli gibi duruyor.. Ama sadece gibi.