YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Hzr 2016 #8,141 Aynı şehrin havasını soluyoruz sonuçta tabi ki iyi biri, tavrı tarzı güzel ama forumda daha aktif olması gerekiyor Hemen de politik davranış suçlaması yapmayınız ama
Aynı şehrin havasını soluyoruz sonuçta tabi ki iyi biri, tavrı tarzı güzel ama forumda daha aktif olması gerekiyor Hemen de politik davranış suçlaması yapmayınız ama
Düş Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2016 #8,142 Onlarca kez kavga edip,hic birsey olmamis gibi davranabiliyoruz. Anormal bir arkadasligimiz var
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 27 Hzr 2016 #8,143 Düş dediki: Oncesinde de ayni sekilde okudugunu hatirliyorum bayım Genişletmek için tıklayın... YA ÇOK İYİ Bİ İNSANIM KÖTÜLÜK DÜŞÜNEMİYOPRUM AMA GERÇEKTEN OYLE GELİYOR DA
Düş dediki: Oncesinde de ayni sekilde okudugunu hatirliyorum bayım Genişletmek için tıklayın... YA ÇOK İYİ Bİ İNSANIM KÖTÜLÜK DÜŞÜNEMİYOPRUM AMA GERÇEKTEN OYLE GELİYOR DA
Düş Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2016 #8,144 Beyfendi dediki: YA ÇOK İYİ Bİ İNSANIM KÖTÜLÜK DÜŞÜNEMİYOPRUM AMA GERÇEKTEN OYLE GELİYOR DA Genişletmek için tıklayın... Beni sempatik buldugun icin tesekkurler madem sanirim su forumda yanlis anlasilmada olsa ilk defa biri bana iltifat etti
Beyfendi dediki: YA ÇOK İYİ Bİ İNSANIM KÖTÜLÜK DÜŞÜNEMİYOPRUM AMA GERÇEKTEN OYLE GELİYOR DA Genişletmek için tıklayın... Beni sempatik buldugun icin tesekkurler madem sanirim su forumda yanlis anlasilmada olsa ilk defa biri bana iltifat etti
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 27 Hzr 2016 #8,145 Düş dediki: Beni sempatik buldugun icin tesekkurler madem sanirim su forumda yanlis anlasilmada olsa ilk defa biri bana iltifat etti Genişletmek için tıklayın... rica ederim ne demek
Düş dediki: Beni sempatik buldugun icin tesekkurler madem sanirim su forumda yanlis anlasilmada olsa ilk defa biri bana iltifat etti Genişletmek için tıklayın... rica ederim ne demek
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2016 #8,147 Yeni tanıyoruz kendisini samimi ve açık sözlü.